Elämä on tässä ja nyt
Edellinen blogin teksti oli aika negatiivissävytteinen, mutta halusin tuoda esille (osittain myös pilke silmäkulmassa), että kaikki tunteet ovat ok. Olitpa raskaana tai et. Jos et jo lukenut sitä, niin pääset siihen tästä. Nyt raskaana mun ajatukset, keho ja mieli ovat toden totta menneet vuoristorataa.

Viimeiset viikot mua on itkettänyt entistä enemmän. Olen aina ollut todella herkkä, mutta nyt tämä on jo ihan uusi "leveli". Tunnen vauvan liikkeet todella hyvin, ne näkyvät välillä jo ulospäinkin. Hän on todella villi ja liikkuvainen. Ja niin hän on ollut ensimmäisistä ultrakuvista asti, meidän Lolamatti... Ja se on ihanaa.

Mä uskon kyllä siihen, että sitten kun saadaan Aleksin kanssa se pikku käärö syliimme, unohdan varmasti kaikki nämä raskausajan vaivat, pelot ja synnytyskivut. Niin ainakin kaikki sanoo. Ja itse olen aika hyvä "kultaamaan muistot". Onneksi.

Vaikka mulla ei oo koskaan ollut vauvakuumettaa, enkä tunnusta, että vieläkään olisi, on mulle kasvanut todella vahva yhteys jo vauvaan, ja sanotaanko, että halu perheestä ja meistä kaikista neljästä yhdessä on todella suuri. Ehkä mulla on perhe- tai lapsikuume? Onko semmosia?Kyllä sua vaan niin kovin odotetaan pikku Lolamatti <3.

Nytkin kun kirjoitan tätä niin mulla tulee kyyneleet. Onnesta. Olen ollut usein elämässäni onnellinen, mutta jotenkin tämän raskauden aikana onnellisuusprosentit ovat vain kasvaneet. Ja se miten onnellinen olen puolisostani Aleksista ja nelijalkaisesta, tulevasta isoveljestä Leosta. Ja tästä elämästä. Ja hetkestä.

Mun on ollut aina vaikea nauttia hetkestä. Ja elää hetkessä. Olen aina katsonut tulevaisuuteen, seuraavaan etappiin, suunnitelmaan... Eläimet ovat kuitenkin tuoneet elämääni hetkessä elämisen taitoa, ja en tiedä missä olisin ilman koiriani tai nuoruusvuosien hevosharrastustani... Ja nyt myös ajatus tulevasta lapsesta on saanut minut rauhoittumaan ja "maadoittamaan" ajatuksiani. Elämä on tässä ja nyt. Ja uskon, että minä ja Aleksi ollaan juuri oikealla tiellä ja oikeassa hetkessä, ja tää on meille just oikea aika kaikkeen tähän.

Koko viime talvi oli meille hyvin raskas, mutta uskon, että silläkin oli merkityksensä. Me ollaan pariskuntana vahvempia kuin koskaan, ja ollaan selätetty niin vaikeita asioita suhteessamme jo aiempina vuosina. Lisäksi ollaan koettu suuria menetyksiä viime talvena, kaikki tämä on hitsannut meitä vain enemmän yhteen. En malta odottaa nähdä Aleksia isänä, vauvan kanssa <3. Ja meitä perheenä. Ollaan oltu kokonaisia jo nyt, mutta kyllä tää pikku vauva tulee tuomaan tärkeän lisän tähän meidän comboon. Ai että.

Onnenaika on nyt ja vielä lisää on tulossa.

Kiitos elämä. Ja kiitos sinulle kun luet mun postauksia!xox

Anna

Asu:

pellavapaita / Cubus (2019) 
kukat / saatu ystäväpariskunnalta 
*reppu / Gaston Luga (linkki nettisivuille), saatu kaupallisessa yhteistyössä 2020

*Huom! Koodilla ANNAO15 saat 7.6.2020 asti Gaston Lugan nettikauppatilauksesta -15% ostoksestasi.

Kommentit

  1. Ihania ajatuksia💗hienoa,että maadoittumista on tapahtunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aikamoista vuoristorataahan nämä fiilikset ovat olleet viime kuukausina. Mutta kuuluu ilmeisesti myös asiaan ❤

      Poista

Lähetä kommentti