mitä mieltä olen baby showereista

Haluan baby showerit.

Haluan koota ystävät ja perheen ympärilleni. Haluan iloita vauvasta. Haluan kakkua ja alkoholitonta kuohujuomaa.

Tänään meillä tuli täyteen tasan 29 raskausviikkoa. 

Nyt tämä Uudenmaan sulkeminen ja poikkeustila on todellakin konkretisoinut minulle. Itken lähes joka päivä sitä, että näenkö äitini ja isäni ennen lapsen syntymää. Ehtiikö veljeni ja hänen vaimonsa käydä meidän uudessa asunnossa ennen vauvaa. Näenkö ystäviäni vielä ennen synnytystä. Saako Aleksi jäädä synnärille kesäkuussa minun ja vauvan kanssa, vai jäänkö tähänkin yksin. Ja kaikki sen pirun koronan takia.Tiedän, että monilla on isompiakin murheita, kuin baby showereiden järjestäminen, mutta jotenkin tässä poikkeavassa tilanteessa tuntuu, että kaikki kulminoituu niihin hemmetin vauvasuihkuihin. Katsokaas, minä en ole aiemmin oikein osannut sanoa mitä mieltä olen tästä jenkkiläiseltä kalskahtavalta Baby Shower -huumasta. Tavallaan olen tiennyt, että haluan, että minulle ne (tai jotkin juhlat) järjestetään tai vaihtoehtoisesti voisin järjestää ne itsekin. Itseasiassa olen tehnyt jo muutama kuukausi sitten listaa ketkä haluaisin sinne kutsua, ja mitä haluaisin sinne muutenkin. Koska ihan "perinteisiä", It's a girl-vaaleanpunahattarahöpsötyksiä en niinkään haluaisi. Ja minusta miehetkin olisivat sinne tervetulleita, ja vieraille voitaisiin tarjoilla ihan alkoholillistakin juomaa...  Ja jos jokin väriteema siellä olisi, siihen voisi liittyä sateenkaari- ja yksisarviset. Nih.

Ja tällä hetkellä musta tuntuu, että mitkä tahansa juhlat, perinteiset tai ei-perinteiset kekkerit, ois ihanat. Kunhan vain saisi kerättyä ihmisiä koolle. Pitää juhlat. Iloita elämää. MUTTA ei. Pahoin pelkään, että se ei tule onnistumaan. Ja se surettaa mua niin paljon. Millaiseen maailmaan mun ensimmäinen vauva syntyykään?Onko sua ahdistanut tämä korona-tilanne? Nyt saa purnata ja marmattaa, mistä tahansa. Tehdään se yhdessä. Laita kommenttiboksi laulamaan.

Ihanaa viikonloppua, kaikesta huolimatta.

xox

Anna


Psst! Instagramissani ja blogin Facebook-sivulla on käynnissä arvonta, voit osallistua 10.4. asti. Klikkaa itsesi sinne, jos et ole jo osallistunut.

Kommentit