Elämä muutoksessaMoikka!

Ensinnäkin kiitos älyttömästi kaikesta palautteesta liittyen Sex Tape Suomi -ohjelmaan ja edelliseen postaukseen. Lisäksi tuntuu kivalta, että osa teistä on myös löytänyt mun ja Aleksin  Pariterapiaa -podcastin. Kiitos teille <3.

Me ollaan asuttu nyt reilu viikko uudessa, omassa asunnossa. Ja uudella kotiseudulla (tosin vanhaan kämppään on vain noin kolmisen kilsaa, eli seutu on sinällään aika tuttua). Ja se tuntuu hyvältä. Mutta ei oo tuntunut koko ajan hyvältä. Nimittäin MUUTTO! Jos siellä ruudun toisella puolella on oikeesti joku ihminen joka tykkää muutosta, niin laittakaapa viestiä ja kertokaa mistä siinä tykkäätte? Mikä on salaisuutenne? Sen verran helpotimme ensimmäistä kertaa elämässämme muuttoamme, ja otimme muuttofirman, joka Aleksin ja yhden kaverimme avustuksella hoiti tavaramme kahdessa tunnissa vanhalta asunnolta uudelle. Olimme tietysti pakkailleet lähes viikon verran tavaroita jo ennakkoon. Mutta itse tavaroiden siirtäminen ei ole koskaan ollut näin kivutonta <3.Mutta eihän se muutto siihen tavaroiden roudaamiseen lopu. Mulla ainakin on kiristänyt hermoja tässä kaikki keskeneräisyys ja se, että kaikkea mitä tänne haluaisi vielä hankkia, niin ei ole voinut hankkia. Lisäksi olen kasvavan masuni (tänään tuli täyteen tasan 32 raskausviikkoa, woop woop) kanssa ollut oikeasti väsynyt ja nälkäinen, mikä on vaatinut useita lepotaukoja. Eikä siksi kodin laittaminen ole edennyt sillä tahdilla kuin olisin halunnut. Aleksi on ottant ihanasti vastuun kodin järjestämisestä, ja onkin tehnyt suurimman osan täällä. Tosin sekin on aiheuttanut kinastelua koska kiinnitämme huomioita erilaisiin asioihin. Minulle on tärkeitä yksityoskohdat, lisäksi kylpyhuone on minulle pyhä paikka, jonka haluan itse laittaa omassa tahdissani kun taas Aleksi haluaa äkkiä kaiken ylimääräisen pois silmistä. Siksi olen pelännyt, että hän heittää roskiin tai varastoon liian nopeasti joitain minulle(meille) tärkeitä juttuja. Mutta nyt täällä alkaa jo näyttää kodilta, hyvin pelkistetyltä, mikä on toisaalta hyvä asia. Liika tavarakin ahdistaa. Kuvat on tosiaan näpsitty noin viikko sitten, kun vielä elimme täyden kaaoksen keskellä.

Yksi hampaiden kiristys asia oli muutossa myös vanhan asunnon siivoaminen. Äitini ehdotti, että otettaisiin siivousfirma siihen (lupasi jopa maksaa sen), kiitos äidille ihanasta tarjouksesta, ehkä olisi pitänyt tarttua siihen... Mutta me oltiin Aleksin kanssa, että "ehei se niin paha nakki ole, kun oli se muuttofirmakin, ni ei tässä nyt aleta hifistelemään". JA olihan se yksi helvetti taas. Ravattiin siellä vanhalla asunnolla viemässä roskia, imuroimassa, luutuamassa ja varastoa tyhjentämässä monen monta kertaa. Se vanhan asunnon siivoaminen on aina isompi juttu kuin muistankaan... Mutta selvisimme siitäkin.

Toivottavasti voisin parin viikon päästä tehdä jonkinlaista asunnon esittely -postausta. Meille on tulossa uusia juttuja tänne ensi viikolla, ja tarkoituksena on vähän maalailla vielä seiniä ja hankkia vauvalle juttuja. Btw me ollaan otettu kyllä vauvan tavaroiden hankinta vähän liiankin rennosti. En ole vieläkään itse ostanut yhtäkään vaatetta vauvalle. Olemme saaneet paljon vaatteita ystäviltä käytettynä, mutta myös lahjoina uusia. Muutenkin yritämme suosia kierrätystä, mutta on tiettyjä juttuja, jotka haluamme hankkia ihan uutena. JA Kelan äitiyspakkauskin tuli, ja voi hyvänen aika miten paljon siellä oli tavaroita ja vaatteita (tosin aika isokokoisia, mutta kuitenkin). En ole ehtinyt edes vielä tutkia sitä kaikkea kunnolla, koska muutto. Mutta täytyy olla kyllä kiitollinen tuosta erikoisuudesta, joka meille Suomessa tarjotaan <3.

Seuraavaan kertaan murut. Ihanaa viikonloppua,

xox

Anna 


Kommentit

  1. Muuttosiivouksen ulkoistaminen on kyllä fiksuinta mitä oon tehnyt omiin muuttoihin liittyen. �� Nautinnollisia hetkiä teille uuden pesän rakentamiseen. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Mahtavaa kuulla. Ja joo, kun palattiin toista tai kolmatta kertaa vanhalle asunnolle, niin mietin, että se siivousfirma ois ollut kyllä jees... Ens kerralla sitten! Tosin toivon, että ei ihan heti tästä muuteta. Kivaa kevättä sulle!

      Poista

Lähetä kommentti