Snapshots from London

Hei vaan,

viime viikonloppuna olimme Aleksin kanssa "baby moonilla" Lontoossa. Matka oli ihana, vaikka sitä varjosti minun jatkuvat selkäkivut (kiitos raskaus). Köpöteltiin kuitenkin etanavauhtia paikasta ja nähtävyydestä toiseen, joten selvisin.

Tämä oli minulle ihka ensimmäinen kerta Lontoossa, ja ihastuin kyllä kaupunkiin täysin. Sinne haluan vielä uudestaan. Asuimme Airbnb majoituksessa Bayswater -alueella, mutta kuljimme julkisilla paikasta toiseen. Olimme kunnon turistit; tsekkasimme London Eyen, Tower Bridgen, Buckinghamin palatsin, vaeltelimme Notting Hillissa ja Camdenin kaupunginosassa (JOKA oli mielestäni aiiiivan erityisen ihana). Näimme myös ystäväämme Jyriä, joka on muuttanut Lontooseen hiljattain.

Matkamme piti kestää perjantaista maanantaihin, mutta hävettää myöntää, että myöhästyimme perjantain iltalennoltamme minun takiani. Lennolta myöhästyminen on ollut yksi pahimmista peloistani, ja nyt se sitten sattui, ja oli vielä omaa syytäni. En voi sanoa muutakuin, että syytän selkäkipuja, väärää aikataulutusta ja "pregnancy brainia", eli en jotenkin ole ollut terävimmilläni tuona päivänä (kiitos raskaus). Lisäksi meillä oli huonoa onnea turvatarkastuksessa ja sekoilua passien kanssa... Mutta lauantaina pääsimme matkaan kun teimme kuitenkin päätöksen lähteä (olin itkenyt koko yön, ja mietittiin koko reissun perumista). Emmekä katuneet.

Tässä siis muutamia otoksia puhelimesta tuolta reissulta <3
Ihanaa loppuviikkoa just sulle!


xox

Anna

Psst! Lontoosta vielä sen verran, että sieltä löytyy rafloja ja kaupoista sekä marketeilta ihanasti vegaanivaihtoehtoja, iso plussa <3


Kommentit