Neitsyys meni, testissä K-kosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö Bearel.fi* kanssa

*postaus sisältää affiliate-linkkejä (mainoslinkkejä), tuotteet merkitty tähdellä

Moikka,

nyt se sitten tapahtui. Minäkin lähdin testailemaan, ENSIMMÄISTÄ kertaa ikinä, trendikkäitä, korealaisia ihonhoitotuotteita. Ihonhoidon ja kosmetiikan trendejä seuratessa ei varmasti ole voinut viime vuosina välttyä itämaisestä ja erityisesti korelaisesta kosmetiikasta sekä kauneudenhoitorutiineista, jotka ovat rantautuneet tänne Suomeenkin. Kunnon trendien aallonharjalla olevat ovat tietysti tuoneet k-kosmetiikkaa matkoilta, tax freesta ja nettikaupoista jo vuosien ajan.

Itse olen suhtautunut useastakin syystä hieman epäilevästi korealaiseen kosmetiikkaan. Minua mietityttävät eläinperäiset ainesosat tuotteissa, vaikka ne sisästävät luonnollisia ainesosia, tuotteet eivät ole vegaanisia. Huolenani on esimerkiksi millaiset olot koe-eläimillä on (Aasia on tunnettu surkeasta ja lähes olemattomista eläisuojelulaistaan). Ja pohdin myös tietysti eläinperäisten ainesosien eettisyyttä. Ilokseni kuitenkin Mizonin tuotteet ovat cruelty free, ja eläinkokeettomia, mutta kaikki K-Beauty -tuotteet eivät ole. Kannattaa siis olla tarkkana tämän asian kanssa.

MUTTA uteliaisuuteni voitti, ja sainkin kaupallisessa yhteistyössä Bearel.fi -verkkokaupan kanssa tilata testiin muutaman ihonhoitotuotteen heidän valikoimastaan. Pakko myöntää, että korealainen ihonhoito on todella edistyksellistä, ja mitä vanhemmaksi tulen (ja ryppyjen lisääntyessä), haluan ehdottomasti tehdä kaikkeni, että säilyttäisin ihoni (jäljellä olevan) hehkun.

Tällä hetkellä suurin ongelmani ihollani on hormoninäpyt, kiilto (rasvoittuminen) ja toisaalta taas pintakuivuus sekä suuret ihohuokoset. Bearelin sivulla vakuutettiin, että K-beauty -tuotteet sisältävät paljon kasviuutteita ja muita ainesosia luonnosta, joiden avulla voi saavuttaa terveen ja nuorekkaan ihanneihon, sitä kohti siis. Postauksen lopussa kerron tarkemmin mitä tuotteita olen testannut.
Etelä-Korealainen ihonhoito on tosiaankin maailmankuulua. Itse en ole vielä kokeillut 10-vaiheen ihonhoitorutiinia (huoh, kuulostaa TODELLA työläältä), mutta toisaalta voisin ainakin yrittää panostaa hieman enemmän ihoni hoitoon ja puhdistukseen. Olenkin ollut aika iloinen Bearelilta tilaamistani uusista tuotteista. Mutta rehellisesti sanottuna olen typistänyt hoitorutiinini iltaisin noin 3-5 steppiin. Rajansa kaikella. Bearelin verkkosivuilla kerrotaan kuitenkin korealaisesta ihonhoitorutiinista näin: Korealainen ihonhoitorutiini on kuuluisa ympäri maailman. Kaunis, kosteutettu ja hehkuva iho vaatii hieman vaivaa, mutta on todellakin sen arvoinen. 10 vaihetta voi tuntua aluksi työläältä, mutta päästessäsi tarpeeksi syvälle korealaisen kosmetiikan saloihin, ihonhoidosta muodostuu enemmänkin elämäntapa kuin pelkkä jokapäiväinen askare. Sinun ei välttämättä tarvitse seurata kaikkia 10:tä vaihetta päivittäin vaan voit valita ne tuotteet, jotka vastaavat ihosi tarpeisiin parhaiten.

Oletko sinä tutustunut k-kauneudenhoidon 10 vaiheeseen?


Tuotteet, jotka tilasin testiin ovat nämä:

Mizon: Vita Lemon Sparkling Toner*, Skin tightening Moisturizing Glow Skin, Kasvovesi. Apua, tähän kasvoveteen jäin koukkuun. Vaikka ei tätä oikeastaan "vedeksi" voi sanoa, tuote on ihanan täyteläinen, geelimäinen, sen voi taputella iholle vaikka sormin, tai sitten pyyhkiä vanulapulla perinteisen kasvoveden tapaan. Plussaa on myös ihana tuoksu, tuote tuntuu lähes seerumimaiselta. Ahh!

Mizon: AHA 8% Peeling Serum*, Skin renewal program, kasvoseerumi. Olen ottanut rutiiniksi levittää tämän seerumin kasvoille illalla ennen kasvovoiteen levittämistä. Seerumi lupaa tasoittaa ihonsävyä ja kuorii hellästi kuollutta ihosolukkoa. Seerumin laiton jälkeen tuntuu, että kasvovoide imeytyy ihanasti iholle.

Mizon: Joyful time essence mask*, Green Tea Moisture & Vitality, Sheet Mask, kangasnaamio. Olen ihastunut näihin kangasnaamioihin. Tuntuu, että ne kosteuttavat, ja imeytyvät ihan eri tavalla iholle kuin perinteiset naamiot. Kangasnaamiot ovat superhelppo laittaa. Ensin putsaat kasvot meikistä, jonka jälkeen laitat ihanan kangasnaamion 15-20 minuutiksi kasvoile. Ja sen jälkeen viimeistelet ihonhoitorutiinisi. Lupaan, että ihosi tuntuu ihanalta!


The Skin House: Pore Tightening Clay Pac*, Savinaamio (puhdistaa ihohuokoset). Tämä tuote minun oli pakko saada kylppäriini. Minua vähänkin tuntevat tietävät, että olen lähes neuroottnen ihohuokosistani. Ne tukkeutuvat helposti ja ovat mielestäni aika isot sekä keräävät epäpuhtauksia. Olen käyttänyt naamioita, kuorintoja, mustapäälappuja, kosmetologin palveluja, komedorautaa ja vaikka mitä (suurin osa näistä on edelleeen käytössä). Tämä naamio tuntuu ihanalta ja puhdistavalta ja helpolta  "kotihoidolta", lisäksi plussaa tulee pienestä "levityslastasta", jotta sormia ei tarvitse tunkea naamiopurkkiin.

The Skin House: Rose Heaven Cream*, Anti-Wrinkle. Pakko se on myöntää. Olen viime vuosina alkanut vihdoin käyttämään anti-wrinkle- ja anti-age -tuotteita (ehkä olisi pitänyt aloittaa jo vähän aikaisemmin). Tätä voidetta olen käyttänyt päivävoiteena. Aluksi säikähdin tuotteen "paksua" koostumusta, mutta onnekseni voide ei tunnu yhtään rasvaiselta, vaan imeytyy ihanasti ihoon. Suositukset tälle.

The Skin House: Vital Bright Emulsion, sävyeroja ja ihoa kirkastava voide, tämän toimitus tuli vähän myöhemmin minulle, joten rehellisyyden nimissä en ole ehtinyt tätä voidetta vielä testailemaan. Suunnittelin, että tämä voisi sopia hyväksi päivävoiteeksi, ja Rose Heaven Cream yövoiteeksi. Mutta katsotaan...

Bearelin löydät tulevana viikonlopppuna I Love Me -messuilta Helsingin Messukeskuksesta osastolta 6a80. Pisteellä esitellään Mizonin, The Skin Housen ja Coxirin tuotteita. Ehkä nähdään messuilla :)

xoxo

AnnaKommentit