Kiinnostavimmat somekanavat (linkkaa blogisi/vlogisi/podisi suosikit)

Moikka!

Pari postausta (linkki alkuperäiseen postaukseen) sitten huutelin uuden luettavan/katseltavan ja kuunneltavan perään. Sainkin kivoja vinkkejä uusista blogeista, ja tässä postauksessa haluan nostaa muutaman esille. Aikaa näiden kokoamiseen meinasi mennä laittoman kauan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;).

Kiitos kaikille vinkkien antajaille, kävin blogit ja vlogit läpi ja tässäpä suosikkini (eivät ole missään järjestyksessä):

Instablogi:

Nimimerkillä @mutsiksi (linkki Instagramiin) seuraillaan Pinjan ensi askeleita äidiksi. Instagram-feedin kuvat ovat ihanan selkeitä ja päivitykset kiinnostavia. Kokonaisuus on harmoninen, hyvällä tavalla arkinen ja parasta on ehdottomasti kuvien tekstit. Ne huokuvat lempeyttä ja rauhaa (jota toivoisin omaankin elämääni). Tämä instablogi on helposti lähestyttävä ja samaistuttava. Käykääs kurkkailemassa!

Blogi:

Rabbit Glow (linkki blogiin) on juuri sellainen blogi, jota olin kaipaillutkin. Eeva esittelee kattavasti vegaaniset kosmetiikkatuotteet blogissaan, kuvat ja tekstit ovat selkeitä, ja sisältö on mielenkiintoisesti rakennettu. Kannattaa tutustua Rabbit Glown instaankin. Blogista löytyy kaikki vegaaninen kometiikka niin Suomesta kuin ulkomailtakin (tai en ole ihan varma, löytyykö KAIKKI, mutta ainakin vaihtoehtoja on runsaasti). Kiitos Eeva blogistasi!

Vlogi:

Ihana Maria Glow (linkki Marian Youtube-kanavalle)! Olenkin jo pari vuotta seuraillut Marian kauneusblogia, kirjoitimme jonkin aikaa samalla alustallakin, joten hän tuli tutuksi. Maria kirjoittelee asiantuntevasti kosmetiikista ja kauneudesta, ja on laajentanut Youtubeenkin. Videot ovat selkeitä ja oivaltavia, ihana, että joku testailee niin laajasti kosmetiikkaa eri merkeiltä (säästyy itse siltä vaivalta). Jos kauneusasiat ja kosmetiikka kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Marian Vlogiin ja laittaa kanava seurantaan. You go girl <3

Bonus Podcastit:

Olen viihdyttänyt itseäni viime aikoina työmatkoilla ja kotona puuhastellessa erilaisilla podcasteilla. Olenkin löytänytkin monta suosikkia suomalaisesta podcast-genresta. Tykkään podcasteista niiden helppouden vuoksi. Ne on helppo laittaa päälle vaikka tiskatessa tai siivotessa. Ei tarvitse keskittyä tekstiin tai kuviin. Kivaa vaihtelua, vaikka tykkäänkin paljon lukemisesta (ja katselusta).

Tässä mun suomalaisten podien Top 3 (eivät ole järjestyksessä)

Auta Antti. Antti Holma ei esittelyjä kaipaa. Hän vastaa podissaan kuuntelijoiden kysymyksiin rehellisesti ja omintakeisella tavalla. Podi on sekoitus huumoria, mutta sisältää myös hyvin koskettavia ja vakaviakin aiheita. Itkua ja naurua riittää!

Tuplakääk. Apua, tai siis KÄÄK, tämä podi on SAIRAAN HAUSKA. Enni Koistisella ja Kirsikka Simbergilla on ensinnäkin molemmilla aivan ihanat, hunajaiset äänet, joita kuuntelee todella mielellään (ja naisten repeileminen omille jutuilleen on superhauskaa). Ohjelma keskittyy Hollywoodin julkkisjuoruihin. Kuulostaa typerältä ja pinnalliselta, mutta vaikken aiemmin olekaan julkkisjuoruja seurannut (enkä muuten seuraa edelleenkään, saan kaiken "tiedon" Tuplakääkistä), olen täysin koukuttunut tähän podiin. Anna sinäkin tälle podille mahdollisuus, itse olen välillä nauranut bussissa ääneen naisten jutuille.

Poks. Podcast on suosikkivloggaajien Veronika Verhon ja Sita Salmisen hersyvän hauska ohjelma. Erityisesti ensimmäinen kausi koukutti minut, koska naiset puhuvat niin aidon rehellisesti omista teinivuosistaan. Lisäksi ohjelma on täynnä (alapää)huumoria, mikään ei ole tabu (ei siis herkimmille). Podi vei minut aikamatkalle omaan teini-ikääni, mutta myös parikymppisyyteen (koska siitäkin on jo aikaa). Välillä olen nauranut vedet silmissä ja välillä kyynelehtinyt. Tosi hyvää viihdettä!Seuraavan kertaan ihanat <3

xoxo

Anna 

Seuraathan mua jo somessa ?
Facebook: Anna Oon
Instagram: annataimi

Kommentit