24 asiaa, joissa olen hyvä
Hei.

Olen viime aikoina tuntenut paljon häpeää. Ahdistunut siitä millainen olen ja kuinka käyttäydyn. En todellakaan aina ole sinut itseni kanssa. Siksipä halusin listata asioita, joissa olen hyvä, muistuttamaan, että itseään ei pitäisi soimata niin paljon. Innoituksen hain tästä kirjailija Henriikka Rönkkösen blogista (linkki hänen blogiinsa).

1.  Olen hyvä innostumaan kaikenlaisista asioista 
2.  Osaan olla iloinen toisten puolesta 
3.  Olen hyvä nauramaan itselleni 
4.  Olen hyvä aloittamaan uusia harrastuksia 
5.  Olen hyvä ideoimaan blogitekstejä 
6.  Olen hyvä katsomaan Frendejä monta tuntia putkeen 
7.   Olen hyvä uppoamaan hyviin tarinoihin 
8.  Osaan olla hyvin yksin 
9.  Olen hyvä innostumaan koirista (ja kaikista eläimistä)
10. Olen hyvä höpsöttelemään 
11. Saan hyvin asioita aikaan, jos aikataulu on tiukka 
12. Olen hyvä pesemään pyykkiä
13. Osaan tehdä hyviä salaatteja 
14. Olen hyvä unelmoimaan 
15. Olen hyvä analysoimaan asioita ja ihmisiä, ja jopa uskomaan, että suurin osa niistä on totta 
16. Olen hyvä (nopea) tekemään päätöksiä 
17. Olen hyvä välttelemään kodin siivoamista
18. Olen hyvä itkemään kaikelle 
19. Olen hyvä nauramaan kaikelle 
20. Olen hyvä treenaamaan yksikseni 
21. Olen hyvä löysäilemään juostessani yksin 
22. Olen hyvä puhumaan tunteistani
23. Olen hyvä vatvomaan maailman pahuuksia 
24. Osaan keskustella lähes aiheesta kuin aiheesta, ainakin kuuntelen aina kiinnostuneena Mitkä olisivat sun 24 asiaa? Tai vaikkapa 28 asiaa? Kokeile itsekin, liian usein me mollaamme itseämme ja tunnemme turhaa häpeää. Yritän itsekin muistaa tämän.

Seuraavaan kertaan pupuset,

xoxo

Anna

 
Kommentit