Mihin suunnata viikonloppuna Helsingissä? Love Me Do Winter Fair


Kuva: Alejandro Lorenzo


Moikka!

Enää muutama päivä aikaa ja Kaapelitehdas muuttuu kahdeksi päiväksi unelmien paikaksi kaikille häähulluille. Love Me Do January Fair kokoaa Kaapelitehtaan täyteen näytteilleasettajia, häämuotinäytöksiä, ja kaikkea mitä juhliin vain voi kuulua. Love Me Do on Suomen suurin häämessutapahtuma, en malta odottaa viikonloppua!

Kuva: Arto JaatinenKuva: Arto Jaatinen

Kuva: Arto JaatinenKuva: Arto Jaatinen

Miksi kirjoitan tästä? Siksi että tämä on jo neljäs kerta kun osallistun messuille catwalk-mallina. Ensimmäisen kerran olin mukana syksyllä 2017, ja jäin koukkuun hektiseen messutunnelmaan. Catwalk-tiimi on mitä ihanin, ja tunnelma on ihan huikea. Ja pakko myöntää, että onhan se ihana päästä sovittelemaan kymmeniä ja kymmeniä, toinen toistaan ihanampia hääpukuja. 

Lisäksi teen messujen yhteistyökumppanille, suomalaiselle Leaderille Instagram-kampanjaa, joten jos kiinnostuit asiasta, niin kannatta ottaa Vegewayn instatili haltuun, sieltä voit seurailla mun valmistautumista messuviikonloppuun ja tietysti catwalk-tunnelmia lavan takaa.

Kuva: Alejandro Lorenzo

Kuva: Alejandro Lorenzo

Kuva: Alejandro Lorenzo
Kuva: Arto Jaatinen


Mun omista kuulumisista vielä sen verran, kun sainkin Instagramiin kyselyjä voinnistani, kun kerroin sunnuntaina, että jouduin allergisen reaktion takia päivystykseen. Kaikki on mulla siis hyvin, kyse on ihoreaktiosta, sain lääkekuurin ihottumaan, ja uskon, että se rauhoittuu lopullisesti ennen viikonloppua. Viime viikko oli aika hektinen, ja stressaavakin monessa mielessä, ja luulen, että tämä ihoreaktio liittyi siihen, sekä vaihteleviin sääolosuhteisiin (olen aina ollut aika herkkäihoinen). Kaikki kuitenkin hyvin siis!

19.-20.1.2019 Love Me Do Winter Fair, nähdään siellä! Luvassa on yhdeksän häämuotinäytöstä ja paljon muuta ;).

xoxo
Anna

Psst! Kuvat ovat viime syksyn 2018 Love Me Do Autumn Fairista

Kommentit

  1. Ihania pukuja,kaunis on kantajakin 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo puvut on kyllä toinen toistasn ihanampia 😍 Kiitos sanoistasi 🤗

      Poista

Lähetä kommentti