Hello 2019!


Uusi vuosi, uusi alku, uusi blogialusta, vanha minä.

Hei vaan sulle. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet lukijat!

Tässä minä nyt kirjoittelen, uudella, omalla blogialustalla. Paljon on vielä tehtävää, koska vanhan blogin siirtäminen tänne uuteen ei käy käden käänteessä, varsinkaan minulla jolla on peukalo keskellä kämmentä dataamisessa. Mutta hiljaa hyvä tulee ja uskon, että saan siirron kunnialla tehtyä, ja jossain vaiheessa saan kaikki vanhat tekstini tähän uuteen alustaan. Maltti on valttia.

Tämä uusi osoitteeni siis on annaoon.com. Huh! En edes joutunut miettimään kovin pitkään nimeä, Anna Oon on kulkenut mukanani nyt pari vuotta, ja tuntui luonnolliselta rekisteröidä se vihdoin itselleni. <3

So-Up blogiyhteisö oli minulle parin vuoden ajan todella opettavainen kokemus ja haluankin kiittää yhteisöä siitä. Oman blogin perustaminen omalle alustalle oli kuitenkin kypsynyt jo jonkin aikaa mielessäni. Ja olen onnellinen, että sain tehtyä päätöksen siirrosta. Tämä uusi blogini on nyt sitten  kokonaan oman näköiseni, ja muokkaan sitä sen mukaan.  Tässä vaiheessa täytyy antaa iso käsi, kiitos ja kumarrus, bloggaaja-kollegalleni Lauralle, joka on auttanut minua suunnattomasti oman domainin kanssa sekä muiden "pikku juttujen" kanssa. Kiitos Laura!

Pahoittelen, että kaikissa vanhoissa blogipostauksissa eivät vielä linkit toimi normaalisti, mutta yritän ehtiä hoitaa asian tässä tammikuun aikana.


Fiilis on hyvä, tämä tuntuu omalta jutulta. JA hyvänä uutisena on myös se, että kommentoiminen on nyt todella helppoa. Voit kommentoida ihan nimimerkillä, joten toivon vilkasta keskustelua postauksiin. Siksihän tätä teen, jotta voisin teidän lukijoiden kanssa pitää yhteyttä ja heitellä ideota sekä mielipiteitä puolin ja toisin.

Muuten uusi vuosi on lähtenyt rauhallisesti liikkeelle, keräilen voimia tulevaa, viimeistä työharjoitteluani varten. Se alkaa jo ensi viikolla! Tulee aika rankat kymmenen viikkoa, koska käyn "kokopäiväisesti" THL:n harkassa ja lisäksi osa-aikaisessa työssäni vaateliikkeessä teen vuoron tai pari viikossa. Yritän kuitenkin päivittää tätä uutta, ihanaa blogiani ainakin kerran viikossa.

Mitä mieltä olet uudesta blogistani? Mistä haluaisit tulevaisuudessa lukea täällä? Kaikki risut ja ruusut otetaan vastaan! Kehittävä palaute on aina hyväksi. Sen verran voin paljastaa, että pienoinen esittelypostaus on kyllä tulossa...

Seuraavaan kertaan,

xoxo

Anna

Kuvat: Laura Pensasmäki, edit minä
Asu:
takki / Cubus (2018) farkut / Bik Bok (2017) huivi / Espanjasta (2018) kengät / Dr.Martens, vegan (2018)

Kommentit

  1. Ihanaa kun tää on nyt esillä! 😍 Ei muuta kuin onnea ja menestystä ”uuden” blogin kanssa! 🖤

    - Laura / laurapensasmaki.com

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja kivan näköinen tämä uus alusta😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti