treenipäiväkirja Vol. 2: Limitless Mixed, mitä jäi käteen?

Moikka!

Niin se vain kaksi kuukautta vierähti ja Limitless Mixed* -valmennus päättyi! Tästä pääset kurkkaamaan vanhemman postauksen jossa kerron mistä valmennuksessa on kysymys.
Joosua ”Jope” Visurin luotsaama Limitless Mixed valmennus oli itselleni ensikosketus tällaiseen nettivalmennukseen. Ja täytyy sanoa, että valmennus tuntui todella henkilökohtaiselta, vaikka ennakko-oletukseni nettivalmennuksesta onkin, että ”yksin siellä sitten puurretaan”. Mutta Jope oli ihanasti mukana koko matkan ajan, vastasi lyhyellä varoitusajalla kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin, ja yksityinen Facebook-ryhmä oli hyvä tuki ja inspiraation lähde treeneissä.Limitless Mixed valmennuksen monipuolisuus yllätti minut myös. Kyse ei todellakaan ollut pelkästään kuntosaliohjelmasta. Valmennuksessa oli vaihtelevat ohjelmat salille, mutta myös kehonpainotreeniin kotona. Oli mahtava saada vinkkejä ja löytää uusia liikkeitä, jotka takuulla jäävät mukaan tulevaisuuden treeneihin.

Lisäksi valmennuksessa oli joka viikko oli vaihtuvia ruokareseptejä, jossa erikoisruokavaliot oli ihanasti huomioitu. Hyvinvointiin keskityttiin todella monipuolisesti, esimerkiksi uneen, stressiin ja lepoon. Jope kertoi todella avoimesti ja rehellisesti omasta treenihistoriastaan ja moniin asioihin pystyi hyvin samaistumaan. Ja treeniviikkojen ehdotonta ”kirsikkaa kakun päällä” oli Facebookissa tapahtuvat, joka sunnuntainen tunnin mittainen Kehonhuolto Live. Harmitti että en ehtinyt joka kerta mukaan, mutta onneksi videot pystyi katsomaan myös jälkikäteen. Kehonhuollon jälkeen olo oli raukea ja levännyt. Niin kuin olisi hierojalla käynyt!!!

Itse tein valmennuksen aikana treenit lähinnä kotona, ja säiden salliessa, mahdollisuuksien mukaan, pihalla. Loppuvaiheessa siirryin myös kuntosalille. Ohjelmat olivat helppoja, ja toteutettavissa pienelläkin vaivalla. Hyviä vaihtoehtoja löytyi kiireisenkiin elämäntyyliin.Limitless Mixed -valmennuksen pystyi räätälöimään juuri itselleen sopivaksi. Toiset hakivat tuloksia kuten esimerkiksi painonpudotusta, lisää painoja salilla, leuanvetoennätyksiä tai lisää lihaksia. Itselläni valmennus toimi kuitenkin ponnahduslautana pitkään tauolla olleeseen liikkumisen iloon. Sain jopa salikipinän, ja liityin pitkästä aikaa kuntosalin jäseneksi. Limitless Mixed valmennus siis päättyi, mutta treenit jatkuvat edelleen. Voin lämpimästi suositella valmennusohjelmaa, olitpa aloitteleva liikkuja tai sitten aktiiviliikkuja, joka hakee lisäboostia treeneihiin. Tästä on hyvä jatkaa!
Seuraavaan kertaan,

xoxo

Anna


 *Limitless Mixed -valmennus saatu blogin kautta

Kommentit