mitä kuuluu anna?Hei vaan!

Pitkästä aikaa. Olen ottanut blogiini pienen hengähdystauon, ehkä olet huomannutkin. Syksy on ollut toisaalta kiireinen ja väsyttävä, sekä rehellisesti sanottuna, mun on ollut todella vaikeaa tarttua aiheisiin ja istua tietokoneen ääreen.

Olen kipuillut Espanjasta palaamisen jälkeen jonkinlaisen identiteettikriisin kanssa. Mun opinnot lähenee loppuaan, ja opinnäytetyö vyöryy päälle sekä viimeinen harjoittelujakso. Jotenkin tuntuu, että mihin tämä aika taas meni. Muutamat opiskelijakaverit ovat taputelleet jo opinnot purkkiin, ja ”fyysistä” koulua minulla itsellänikään ei juurikaan ole. Joskus kuulee jopa 15-vuotiaiden päivittelevän, että he eivät tiedä mitä haluavat tehdä isona. Voi kuulkaa, eipä kaikki tiedä vielä kolmenkympin paremmallakaan puolella mihin suuntaan taas lähteä elämässä.

Tämä vuosi on ollut mulle kaiken kaikkiaan muutosten vuosi. Toisaalta olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja vahvuuksia, mutta toisaalta taas joutunut nöyrtymään väsymyksen edessä. Tänä syksynä urheilu ei ole enää tuntunut samalta kuin ennen. Olen joutunut välillä pinnistelemään liikunnan kanssa, ja lempiharrastukseni tankotanssi on ollut nyt katkolla kohta neljä kuukautta. Lisäksi olen joutunut kieltäytymään kivoistakin blogi- ja instayhteistöistä, koska oma jaksaminen ei ole vain riittänyt.

Uutta boostia liikuntaan sain toki ihanasta Limitless Mixed -valmennuksesta (linkki sitä käittelevään postaukseen). Mutta tämänkin ohjelman tavoitteellisuudessa jouduin nöyrtymään, enkä saanut itsestäni niin paljon irti kuin olisin halunnut. Seuraavassa blogipostauksessa summaankin parin kuukauden kestänyttä Limitless Mixed valmennusta. Sen verran sain itsestäni irti, että liityin takaisin salille, Limitless -valmennuksessa oli hyvät kotitreeniohjeet, mutta niistä innostuneena otin takaisin Elixia jäsenyyden. Pääsenpähan välillä treenaamaan Aleksinkin kanssa.

Pysyhän mukana.

xoxo

Anna


Kuvan korvikset: Mine Gungor Design, Unicorn Tears <3

Kommentit