hyvästi kesäasut

Moi kaikille teille siellä ruudun toiselle puolelle!

Millainen sun kesä oli?

Tässä kuvina muutamia asusuosikkejani ”menneeltä kesältä”. Mikä on sun suosikki? Kommentoi postauksen loppuun :).Tää kesä on ollut pitkä. Poikkeuksellisen pitkä ja lämmin Suomessa, mutta erityisesti itselleni, koska olin heinäkuun alkuun asti Espanjassa, eli kesäasuja ehti käyttää monen monta kuukautta. Lämpöä riitti Espanjassa, ja sama meno jatkui Suomeen palattuamme melkein kaksi kuukautta.Oikeastaan olen ihan tyytyväinen, että syksy tulee, kerrospukeutuminen, turvaneuleet ja isot pipot sekä kaulahuivit ovat ihan lemppareitani (odottakaas vaan tammikuussa ku itken kylmyyttä). Mutta sateisia syysmyrskyjä en kylläkään odota.

Tänä kesänä (niin Suomessa kuin Espanjassakin) on ollut älyttömän kuuma, joten mun vaatteiden kriteeri on ollut lähinnä ilmavat ja mukavat. Oikeesti oon pukeutunut lähinnä bikineihin, tai ainakin ne ovat olleet valmiina asun alla, josa kuuma yllättää. Olenkin esitellyt muutamissa postauksissa aiemmin lempibiksujani, pääset vanhempiin postauksiin tästä ja tästä.Tästä pääset viime vuoden hei hei kesäasut x 3 postaukseen.

xoxo

Anna

P.S. En nyt eritellyt asuissa mikä on mistäkin, osa vaatteista on ostoksia Espanjasta, kirppikseltä ja kavereilta (ja mummolta) saatuja. Osa asuista on vilahdellut aiemmissa postauksissanikin.
Yritän ostaa nykyään mahdollisimman vähän vaatteita, ja panostaa sitten niihin. Lisäksi suosin fb-kirppiksia, kirppiksiä ja Vintage-putiikkeja. Huolettaa tämä ainainen kuluttaminen, joten yritän itse hillitä ainakin vaattteiden ostoa. Huomaan, että olen luovempi yhdistelemään vanhaa ja uutta, kun joka viikko ei ole ole jotain  uutta kaapissa. Millaiset teidän vaatekulutustottumukset ovat?

Kommentit