treenipäiväkirja Vol. 2: Limitless Mixed -valmennus

Moikka!

Lupailin tällä viikolla instan puolella, että kertoisin loppuviikosta tarkemmin kivasta yhteistyöstä. Tässä se siis tulee :).

Osa teistä lukijoista varmaan muistaakin, kun aloitin keväällä Espanjassa innokkaana Aleksin kanssa treenaamisen. Treenipäiväkirja -postaussarja jäi vähän lyhyeksi, koska tuli takapakkia flunssailun muodossa, ja sitten reissattiin Espanjassa, ja lopulta tultiin Suomeen, ja täälläkin ollaan reissattu ristiin rastiin, joten viimeiset kolme kuukautta on ollut aikamoista haipakkaa, ilman rutiineja.
En ole päässyt nyt Suomessa rakastamani harrastuksen, tankotanssin pariin, mutta onneksi siihen tulee muutos syyskuussa. Viimeiset kaksi kuukautta treenaamiseni on ollut viikoittaista juoksulenkeillä käymistä, satunnaista lihaskuntoa, ja venyttelyä sekä cardiota. Aleksin tekemää treeniohjelmaa en ole nyt enää tehnyt pariin kuukauteen. Olen keksinyt liikaa tekosyitä (laiska mikä laiska...).

Sain kuitenkin jokin aika sitten upean mahdollisuuden yhteistyöhön Joosua ”Jope” Visurin kanssa, joka luotsaa Limitless -valmennusta netissä. Päätin osallistua yhteistyön merkeissä Limitless Mixed -nettivalmennukseen* kahdeksan viikon ajaksi. Olen superinnoissani tästä mahdollisuudesta, koska tuntuu, että tämän kuuman kesän jälkeen onkin aika palata niin sanotusti ruotuun, ja uskon, että Jopen valmennuksella sekä ohjeilla tämä tulee onnistumaan. En ole koskaan aiemmin osallistunut mihinkään tämän tyyliseen, mutta uskon, että tämä voisi olla minun juttuni, koska olen kuitenkin se joka mielellään tekee treenit omassa aikataulussa ja yksin.

Toki tätä valmennusta "ei yksin tehdä", siitä pitää huolen Limitless-yhteisö, mutta kuitenkin Limitless Mixed kokonaisuudessaan kuulosti minusta toimivalta. Limitless Mixed valmennuksessa on ihanasti rakastamaani kehonpainoharjoittelua, mutta myös kokonaisvaltaista hyvinvointia, oman arjen parantamista ja ruokavaliovinkkejä, kuitenkaan nipottamatta. Toisaalta toivon treeniltä, että saisin uutta innostusta salitreenaamiseen, katsotaan miten käy. En ole koskaan ollut salitreenin ystävä tai punttipirkko, mutta hyvä kokeilla välillä uusia juttuja, oman mukavuusalueen ulkopuolelta.
Käy katsomassa Limitless -valmennuksen sivut, jos kiinnostuit asiasta ja haluat lisätietoja. Ainakin tänään, sunnuntaina, on vielä aikaa ilmoittautua Mixed -valmennukseen, joka alkaa huomenna 27.8. Mua jänskättää!!! Käy myös kurkkaamassa Jopen Instagram ja Limitless -valmennuksen tilit.
Seuraathan mua jo igssä (@annataimi)? Päivitän ahkerasti ainakin insta storyn puolella treenikuulumisiani. Ja tietysti täällä blogissa.

Kivaa sunnuntaita ja energistä syksyä sulle. Ensi kertaan.

xoxo
Anna


 Kuvat at poikkeuksellisesti selfieitä, kun mun ”hovikuvaaja” Aleksi <3 on eri paikkakunnalla kun minä. Syyskuun alusta muutetaan kuitenkin takaisin Helsinkiin, kiva päästä omaan kotiin kahdeksan kuukauden ”reissaamisen” jälkeen. <3

*Valmennus saatu blogin kautta, kiitos

Kommentit