kuuma, kuumempi, Qstock 2018Moikka sulle siellä ruudun toisella puolella!

Mulla on ollut pieniä käynnistymisvaikeuksia tähän Suomen kesään, ehkä olet huomannutkin,että bloginkin puolella on ollut hiljaisempaa... Tulimme takaisin Espanjasta jo kolme viikkoa sitten, ja tuntuu, että kesä on vasta alussa, vaikka kohta on elokuu. Valittelin kuumuutta Espanjassa, ja täällä Suomessa sama lämpö on vain jatkunut. Vitsit mikä kuuma intiaanikesä! Toivottavasti sinä olet nauttinut tänä kesänä.

Viime viikonloppuna aloitin mun festarikesän Oulun Qstockissa. Tiedättehän, ei Suomen kesää ilman kesäfestareita. Qstock on mulle siksikin niin tärkeä, koska se järjestetään mun entisessä kotikaupungissa eli Oulussa. Siksi Qstockissa tuntuu aina että palaan kotiin. En ole ehtinytkään kahteen vuoteen kyseisille festareille, koska viime kesät ovat olleet kiireisiä niin ystävien häiden kuin töidenkin kanssa. Mutta onneksi tänä kesänä korjattiin tilanne!Olen aikoinani ollut jonkinmoinen festarieläin, minulla on tullut koluttua läpi Ilosaaret, Provinssirockit, Ruisrockit ja monia pienempiäkin festareita. Mutta pakko myöntää, että "näin vanhempana" elämä on tullut festareiden tielle, mutta tavoitteeni on kuitenkin, että ainakin kerran kesässä pääsisin festaroimaan. Näette mut siis kesäfestivaaleilla vielä viisikymppisenäkin!

Viime viikonlopun säät olivat mitä upeimmat sekä perjantaina että lauantaina. Yli kolmekymmentä astetta, kuumuus oli ihan valtava, piti oikein nipistää itseään, että ollaanko me Suomessa, Pohjois-Suomessa?? Varsinkin kun menneet kesät ovat olleet melkoinen pettymys säiden suhteen. Fiilis oli katossa koko viikonlopun, koska näin niin paljon vanhoja tuttuja, ystäviä, naapureita, sukulaisia ja kaikkia. Tietysti myös bandikattaus oli hyvä. Erityisesti perjantai oli mun ”bändipäivä” ja ravasinkin kuumuudessa kaikki haluamani keikat läpi. Lauantaina otin rennommin, ja osa keikoista jäi näkemättä, mutta se ei haitannut, koska yksi rakkaimmista ystävistäni oli kanssani koko päivän ja aikaa kului höpöttelyyn, fiilistelyyn ja auringosta nauttimiseen.

Perjantain kohokohta oli mulle Lily Allenin keikka, jonka ensimmäiset kolme biisiä sainkin olla ihan eturivissä (kiitos pressipassini), joten olin laulajasta lähes kosketusetäisyydellä. Olen fanittanut Lily Allenia vuodesta 2008 ja pakko myöntää, että uusimmat biisit eivät ehkä kolahtaneet muhun samalla tavalla, kuin vaikka kymmenen vuoden takaiset LDN, Smile ja Alfie. Mutta mitä nostalgiaa! Muuten fiilistelin tietysti varmaa liveyhtyettä eli Jvg:tä hyvässä seurassa. Jare ja VilleGalle eivät kyllä petä koskaan. Muita upeita keikkoja oli Reino Nordin ja Paperi T. Ja perjantain pääesiintyjä oli Hurts, mutta me lähdettiin keikan aikana jo kotia kohti, koska oltiin ihan väsyneitä ja haluttiin välttää ruuhka. Kaiken kaikkiaan oli kyllä magee viikonloppu! Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuoteen <3Olitko sä Qstockissa? Kuuluuko festarit sun kesään?
Mun seuraava festari onkin sitten Helsingissä Flow, en malta odottaa :).

xoxo
 
Anna


Pistä mun ig seurantaan @annataimi ja blogin fb @annaoonblogi, nähdään somessa!

Psst! Instagramissa on meneillään arvonta, johon osallistumisaikaa on 6.8.2018 asti, käy kurkkaamassa.

Kommentit

Lähetä kommentti