Snapshots from Madrid

Meidän pikku perhe teki lyhyen viikonloppureissun Espanjan pääkaupunkiin Madridiin. Vuokrasimme auton Valenciasta, jotta saimme helposti koiratkin mukaan reissuun. Tämä oli mulle ihan ensimmäinen kerta ikinä Madridissa! Ja kaupunki teki kyllä vaikutuksen. Kaupungissa on upea valikoima vegaanirafloja, pointsit siitä. Mullahan loppui kamerasta jo sunnuntaina aamulla akku, joten kuvasaldo jäi aika köyhäksi. Mutta fiilis ja muistothan ovat tärkeimpiä. Tässä kuitenkin muutama snaphot pieneltä getawayltamme!

Asunto löytyi kätevästi Airbnb:sta ja ehdimme kahden päivän aikana saada pienen pintaraapaisun tuosta Espanjan suurimmasta kaupungista. Nähtävää ja koettavaa Madridissa tosin riittäisi moneksi viikoksi. Emme jaksanet esimeriksi tutustua ollenkaan Madridin yöelämään (vanhukset) vaikka Madridista sanotaan, että se on kaupunki, joka ei lepää koskaan!
Madrid on sekoitus urbaania, tyylikästä metropolia ja vanhaa, historiallista kaupunkia, lisäksi se on shoppailijoiden paratiisi (itse en moiseen vaivautunut näin lyhyellä reissulla, sitä paitsi melkein samat liikkeet löytyvät täältä Valenciasta, pienemmällä voluumilla vaan). Menisin kyllä uudestaan vierailemaan Madridiin, mieluiten  kuitenkin talvella, koska näin high seasonin aikaan, kesällä, kaupunki on täynnä turisteja. Meinasin "pyörtyä" ostoskaduille, kun ihmisiä tulvi joka puolelta :D. Tosin saattaapa niitä (meitä) turisteja olla siellä ympäri vuoden, koska Madridissä käy vuoden aikana noin yhdeksän miljoonaa matkailijaa, aika suosittu kaupunki siis.

Ootko sinä käynyt Madridissa? Mitä tykkäsit?

xoxo

Anna

Kommentit