tällä hetkellä luen...

Luetko kirjoja?

Minkä kirjan luit viimeksi?

Minulla on tänä keväänä löytynyt aikaa lukea. Viimeisin kirja jonka luin oli Eeva Sallinnen Simardin ja Essi Kivitien Suominaiset maailmalla*. Kirja on koottu eri alojen ammattilaisten haastatteluista. Suominaiset maailmalla julkaistiin maaliskuussa, ja sainkin kutsun sen julkistamistilaisuuteen, mutta en päässyt sinne täältä Espanjasta. Sain kuitenkin kirjan tänne luettavaksi, ja mielestäni kirjan teema ei olisi voinut paremmin palvella tämän hetkisiä fiiliksiäni.

Tykkäsin todella paljon naisten haastatteluista, luinkin koko opuksen parissa päivässä, sen verran ”kevyttä” lukemista se oli. Oli ihanaa, että kirjaan oli valittu hyvin monta eri alojen asiantuntijaa, erilaisilla opiskelu- ja urapoluilla. Lukeminen oli yhtä aikaa voimaannuttavaa ja motivoivaa. Mutta samalla myös ehkä haikeaa. Koska omat pohdintani liittyvät tällä hetkellä hyvin vahvasti juurikin tulevaisuuteen ja ulkomailla olemiseen. Mietin haluanko jäädä Espanjaan, kun vaihtoni päättyy? Tai siis haluanko palata tänne työharjoitteluun vielä syksyllä? Tiedän, että menemme kesällä takaisin Suomeen, mutta en tiedä haluammeko palata takaisin tänne syksyllä. Joka tapauksessa, hyppäsin hieman aiheesta. Suosittelen Suominaiset maailmalla kirjaa!

Muuten lukulistallani (koulukirjojen lisäksi) on Idiootit ympärilläni, joka on kirjailija ja tutkija Thomas Eriksonin kirjoittama kirja sekä vähän vanhempi opus (jälleen kerran innostun jostain pikkuisen myöhässä) eli Timothy Ferrissin 4 tunnin työviikko. Ehkäpä näistä kirjoista saan jonkinlaisen inspiraation liittyen tulevaisuuteeni. Katsotaan…

Ostin myös muutama viikko sitten ensimmäisen e-kirjani ja se on Oskari Saaren kirjoittama Aki Hintsa -  Voittamisen anatomia. En ole vielä lukenut tätä loppuun, mutta olen kyllä aika fiiliksissä siitä. Vaikka Kirjan aihealue onkin hyvinhyvin kauana omista kiinnostuksen kohteistani (formulat), avaa se mielenkiintoisesti Aki Hintsan filisofiaa menestymiseen ja hyvään elämään. Tätäkin suosittelen lämpimästi.

Tässä postauksessa olen kertonut aiemmin kirjavinkkejäni ja suhteestani lukemiseen.
Oletko lukenut jonkin näistä kirjoista? Olisiko sulla mulle jotain kivoja kirjavinkkejä? Laita ihmeessä kommenttia, mielenkiintoiset kirjat kiinnostavat aina!

xoxo

Anna
*Suominaiset maailmalla -kirja saatu blogin kautta

Kommentit