kolme hyvää by Anna

Hei vaan sulle!

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina postauksia joissa bloggaajat ovat kertoneet tämän hetkisen elämänsä positiiviset asiat. Innostuin asiasta, kun luin Maria Glown postauksen aiheesta.
Oman hyvinvoinnin kannalta on tosiaan ihan hyvä miettiä aika ajoin hyviä asioita omassa elämässä. Se auttaa jaksamaan myös niinä vaikeampina päivinä.

Postaus kirjoitettu 1.4.2018

Kolme hyvää asiaa päivässäni
  • Aleksi teki mulle treeniohjelman ja meillä oli ekat treenit. Pari ärräpäätä pääsi (mun suusta), mut hyvä fiilis tuli kuitenkin. Tässä projektista on tulossa postaussarja myöhemmin blogiin. Stay Tuned
  • On ollut ihanan leppoinen päivä. Oon oikeastaan tehnyt vaan kivoja juttuja tänään. Nauttinut Aleksin ja koirien seurasta.
  • En ole stressannut mitään. En koulu- tai muitakana asioita. Tämä päivä on tosiaan ollut lepopäivä (olen välillä melkoinen stressaajatyyppi).

Kolme hyvää asiaa minussa
  • Olen tunteellinen. Tunnen vahvasti niin ilot kuin surutkin. Välillä tunnen myös toisten tunteet, ihmisten ja eläinten, niin vahvasti, että sydämeni pakahtuu.
  • Minulla on mielikuvitusta. Niin arkielämässä kuin muutenkin tykkään unelmoida ja keksiä uusia ratkaisuja uusiin (ja vanhoihin) tilanteisiin. Jo pienestäkin asiasta/ärsykkeestä mielikuvitukseni lähtee laukkaamaan. Siksi tykkään lukea kirjoja, koska ne antavat mielikuvitukselle tilaa. Ja siksi luulen, ettei minulla ole koskaan tylsää. Aina keksin jotain mielenkiintoista, olinpa yksin tai muiden kanssa.
  • Olen tiedonjanoinen ja kiinnostunut kaikesta ja kaikista. Elämä, ihmiset, ilmiöt ja kaikki kiinnostaa minua. Joskus liikaakin ja tuntuu, etten osaa keskittyä yhteen kiinnostavaan asiaan. Mutta tästä syystä uskallan tutustua uusiin ihmisiin, ottaa riskejä, kokeilla uutta ja tutustua erilaisiin ajatusmaailmoihin. Tämä on ehdottomasti hyvä juttu minussa. En jämähdä paikoilleni.
Kolme hyvää asiaa elämässäni
  • Perheeni. Eli Aleksi ja koirat. Sekä perheeni Suomessa, joihin kuuluu niin biologinen perheeni, mutta myös läheisimmät ystäväni. Olen onnekas.
  • Terveys. Otan terveyden joskus liiankin itsestäänselvyytenä. Olin vasta pienessä flunssassa ja se tuntui maailmanlopulta. Onneksi tajusin, että valitan kyllä turhasta. Minulla on kädet, jalat, näkö ja kuulo. Pystyn liikkumaan ja urheilemaan ja tekemään vaivatta asioita joita rakastan.
  • Vaikka kaipaankin Suomeen tiettyjä asioita ja tietysti läheisiä ihmisiä, olen aika tyytyväinen tekemiini ratkaisuihin ja siihen, että asumme ja opiskelen nyt Espanjassa.

xoxo
Anna

Seuraathan mua jo Somessa? Instagram @annataimi (päivitän instastorya päivittäin) ja Facebook @annaoonblogi (päivitän uusimmat postauksessa ensimmäisenä Facebookiin!)
Photos: Aleksi Paju, edit by me

Kommentit