arkea Espanjassa ja asukuvat

Hei sinne ruudun toiselle puolelle!

Elämä täällä Espanjassa on alkanut rullaamaan mukavasti eteenpäin. Ollaan saatu kivasti perusarki kuntoon. Koirat ovat tottuneet kotiin ja yksinolo ei ole enää hankalaa edes Leolle, tässä postauksessa kerroin muutamista ongelmista. Tykkään mun koulusta ja mulla on todella mielenkiintoisia kursseja. Espanjankieltä en ole oppinut vielä niin paljon kuin olisin halunnut, mutta täytyy antaa sille aikaa, vieraat kielet eivät koskaan ole olleet vahvuuteni koulussa. Olen myös päässyt takaisin rakkaan harrastukseni eli tankotanssin pariin.

Tutustuin nimittäin erääseen naiseen, joka käy Betty Yein Pole Dance Studiolla tunneilla, ja minä menin hänen mukaansa sitten eräänä lauantaina tunnille. Itse tanssikoulun opettaja ei puhu sanaakaan englantia, mutta aika kivasti pysyin mukana tunneille, aina joku osasi vähän englantia ja minä auttavasti espanjaa, joten kielimuurista selvittiin. Ostinkin kortin salille, eli voin käydä pari kertaa viikossa tunneille. Ihanaa!

Vatsaongelmani ja ruoka-asiat ovat myös kunnossa, kiitos ruokapäiväkirjan ja arkiruokailun. Elämä täällä on siis asettunut uomiinsa, perusarkea siis, tosin pikkuisen lämpimämmässä ilmastossa. Kevät tuleekin kohisten ja päivisin on ollut nyt viikon ajan yli 20 astetta lämmintä, olemme tehneet koulukaverin kanssa tehtäviä muun muassa pihalla.

On kuitenkin muutamia juttuja, joita olen huomannut ja välillä ihmetellyt täällä, ehkäpä ne ovat niitä kuuluisia kulttuurieroja. Mutta ajattelin tehdä niistä oman postauksensa. Muutamia hassuja juttuja on sattunut, ja ihmettelyn aiheita tällaiselle säntilliselle suomalaiselle. Kaiken kaikkiaan elämäntyyli on täällä aika rentoa ja ehkä olen itsekin pikkuhiljaa osannut ”hidastaa” tahtia. Ei ole siis koko ajan kiire ja huomennakin ehtii, manana manana…

Ilmasto on juuri nyt täydellinen pukeutumisen suhteen. Ei tarvitse verhoutua paksuun takkiin tai ainakaan sitä ei tarvitse pitää kiinni. Nilkat voi huoletta olla paljaana, avokkailla tarkenee ja aurinkolasit on must! Juuri sopiva sää kivaan kevätpukeutumiseen ja muodikkaisiin asukokonaisuuksiin, ennen kuin oikeasti tulee KUUMA, ja sitten puetaankin vain shortseja, mekkoja ja bikineitä (voi harmi ;)). Katseeni on kuitenkin tällä hetkellä hakeutunut pehmeisiin, joustaviin ja vilpoisiin materiaaleihin, ja kuoseissa erityisesti raidat viehättävät (pystyraidat!). Tässä postauksessa olevat raitahousut tulevat varmasti näkymään blogissa myöhemminkin... Kevään trendivärinä on selvästi keltainen, sitä näkyy katutyyleissä ja lähes jokaisen vaateliikkeen ikkunoissa. Keltaista olen fiilestellytkin jo viime syksynä Suomessa.

On kyllä niin kivaa, kun kevät ja kesä tulee, vai mitä?
xoxo
Anna

wearing
coat: Cubus / top: don't remember where I bought this, but it was long time ago... / pants&earrings: Pull&Bear / shoes: H&M Divided

Kommentit