milloin viimeksi?


Milloin viimeksi olin onnellinen?

Olen varmaan perusonnellinen (jos niin voi sanoa) joka päivä. Mutta erityisen onnentunteen muistan perjantaina iltapäivällä kun aurinko paistoi ja avasimme pienen parvekkeemme ovet ja koirat menivät aurinkoon. Minä tein pienen lounassalaatin ja söin sen siinä auringonpaisteessa. Taisin sanoa Aleksillekin, että olen tosi onnellinen. Meistä, meidän pienestä asunnosta, koirista, auringosta ja siitä, että olemme Valenciassa. Yleensä tuommoiset arkiset hetket ovat parhaita.

Milloin viimeksi suutuin?

Suutuin kun katselin Yle Areenalta Reggie Yates: Britannian nuoret -dokkarisarjaa, jossa oli antifeministinen liike, jossa nuoret miehet levittivät jonkinlaista naisvihaa ja vihapuhetta somessa ja julkisesti. Jotenkin jaksossa esiintyvillä miehillä oli todella pelottavia ajatuksia. Olin ehkä enemmänkin järkyttynyt kuin vihainen. Tai olin mä vihainen.
Suosittelen muuten koko dokumenttisarjaa!

Milloin viimeksi olin peloissani?

Näin jokin yö sitten TODELLA aidontuntuista painajaista. En oikeastaan muista siitä mitään, muuta kuin sellaisen todella ahdistavan tunteen. Aleksi herätti mut yöllä koska olin heittelehtinyt ja mumissut unissani niin oudosti. Näen aika harvoin painajaisia, mutta olo niiden jälkeen on I H A N kauhea.

Milloin viimeksi pyysin anteeksi?

Varmaan eilen, kun keskustelimme Aleksin kanssa urheilusta, ulkonäöstä ja asenteista siihen liittyen. Sanoin todella kärkkäästi ja ajattelematta erään lauseen (liittyi kehonrakennukseen). Ja tajusin sitten, että ei niin voi sanoa (tai kannata), tai siis etten minä halua olla semmoinen ihminen joka tuomitsee muut niin suoralta kädeltä (vaikka välillä kyllä olen ja saatan sanoa suoraan ensimmäisen ajatuksen joka minulla tulee mieleen, olen hieman yrittänyt hillitä tätä piirrettä, ja oppia paremmin kuuntelemaan). Pyysin siis anteeksi äkkipikaisia sanojani ja korjasin lausettani/ajatustani.

Milloin viimeksi sanoin ”rakastan sinua”?

Tänään. Me sanomme sitä usein toisillemme, mutta pitäisi sanoa useammin myös muille läheisille kuin vain avopuolisolle. Varsinkin nyt kun olemme täällä vähän kauempana. Laitan kyllä viestiin usein, että ”mielessä oot”, sydämiä ja olet tärkeä. Mutta ihan hyvin voisi sanoa myös että rakastan sua äiti tai isä. Tai ystävä. Tai veli. <3

Milloin viimeksi olin surullinen?

Varmaan ihan tässä lähipäivinä kun vein roskia. Tulin vähän surulliseksi, kun tajusin taas kuinka alkeellista täällä Espanjassa kierrättäminen on (jos sitä on juuri lainkaan). Ja tätä muovin määrää! Kyllä Suomessa on upeaa, että meillä on pullojen palautusjärjestelmä ja lähes jokaisesta taloyhtiöstä löytyy jäteastiat erilaisille roskille, lasille, metallille, biojätteelle ja kaikelle. Harmittaa kun tämä pallo muutenkin täyttyy jätteestä ja meret muovista.

Milloin viimeksi hymyilin tuntemattomalle?

Kun olin koirien kanssa lenkillä ja ohikulkija hymyili nähdessään Lolan ja Leon ja katsoi sitten minuun ja hymyilimme toisillemme.

Milloin viimeksi ilostuin?

Ilostun aika pienistä asioista päivittäin. Siitä, että meidän koirat leikkii hassusti, siitä että ymmärrän kaupassa edes osan mitä espanjalainen kauppatäti mulle puhuu tai siitä, että Aleksi keittää meille kahvit pyytämättä tai saan kivan whatsappviestin ystävältä tai näen Instagramissa jonkin hauskan meemin. Mutta tulin tosi iloiseksi viime viikolla kun saatiin Suomesta useampikin paketti ja kortti läheisiltä. Olikin ikävä suomalaista lakritsia, purkkaa ja oli ihanaa saada kortteja. Kunnon vanhan ajan kortteja! Ai että.

Milloin sinä viimeksi kysyit näitä kysymyksiä itseltäsi?
xoxo
Anna

Wearing:
Blazer: Oldie but goldie, probably from Only / T-Shirt: Zara / Jeans and hair donut: Pull&Bear / Sneakers: Mango

Kommentit