Love Me Do, häämessuilua

Mekko: Ruoste Design, Halla
Mekko: Lillian West

Ennen kuin muutamme Aleksin kanssa Valénciaan tämän kuun lopussa, on tammikuussa jäljellä vielä kivoja juttuja täällä Suomessa. Muistatteko, kun osallistuin catwalk-mallina viime syksynä Love Me Do -häämessuille? En koskaan jakanut kuvia tai muutenkaan sen enempää kertonut täällä blogin puolella miten päivä meni. Nyt siihen onkin hyvä aika koska Love Me Do January Fair (linkki nettisivuille) on nyt tulossa jälleen 20.-21.1.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Olen (olemme) mukana tänäkin vuonna. Tammikuussa häämessut kestävät koko viikonlopun. Olen todella innoissani, koska tapahtuma oli superkiva. Päivä oli todella kiireinen, koska muotinäytöksiä oli kolme, joten en ehtinyt messuhumua juurikaan katsella. Kannattaa käydä tutustumassa Love Me Don nettisivuihin (linkki ylhäällä), niin näet kaikki messuesittelijät ja voit valita suosikkisi.
Tammikuun häämessut ovat kaksi päiväiset, joten näytöksiä on yhteensä kuusi. Odotan innolla catwalkille pääsyä. Näytöksissä on huippu tunnelma, tämä on juuri sopiva "päätös" ennen muuttoamme. Tämän postauksen kuvat ovat lähinnä omista arkistoistani, backstage-kuvia, puhelimella näpättyjä. Laatu on siis mitä on. Kuvaamiseen ei juurikaan ollut aikaa kiireisessä näytösaikataulussa.
Juhla-asu: Átelje-Ompelimo Midinette
Olen käynyt nyt parin viime viikon aikana sovituksissa ja viimeiset sovitukset sekä harjoitukset ovat vielä tällä viikolla. Laura osallistuu myös messuille, mutta hän varmaan kertoo omasta yhteistyökuviostaan omassa blogissaan! Kiva päästä catwalkille kaverin (ja poikaystävän) kanssa, mutta ihanaa nähdä myös muita tuttuja, Love Me Don tiimi malleista puvustajiin ja meikkaajiin, ovat kaikki kyllä niin kivoja tyyppejä, että en haluaisi missata näitä messuja. Átelje-Ompelimo Midinetten kanssa olemme myös puuhailleet yhteistyökuvioita minun ja Lauran blogien kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin. Midinetten pukuja näette ainakin tulevana lauantaina catwalkilla. Can't wait!
Ruoste Design, vasemmalta Kuura, mallina Inez Antturi, Routa Mallina Iiris Kankkunen ja minulla Halla.
Kuva: Arto Jaatinen

Oletko sinä käynyt häämessuilla? Meinaatko tulla Love Me Dohon?
Viimeisiä päiviä viedään nyt täällä Suomessa. Jännittää jo aika tavalla. Meillä oli läksärit kavereille viime lauantaina, ja tuli kyllä haikea fiilis, mutta samalla myös hyvä tunne lähdöstä. Ehkä seuraavan kerran juhlitaan näiden tyyppien kanssa sitten Espanjassa... Jos et ole vielä lukenut postauksiani muutostamme Espanjaan, käy ainakin kurkkaamaassa tämä olemisen sietämätön keveys ja maastamuuttajan muistilista.
Seuraavaan kertaan,
Anna
Hiukset: Maria Haanpää ja Mia Uski
Meikki: Mschic Cosmetics

Kommentit