tuttuja ja uusia tuotteita Nivealta

Hei sinne ruudun toiselle puolelle!

Esittelyssä on jälleen yksi tuotesarja, joka on kulkenut mukanani jo vuosia. Nimittäin Nivea. Olenkin maininnut useammassa postauksessani Nivean Refining Clear-Up Stripes, mustapäänpoistolaput. Muistatkin ehkä tästä postaukseksesta, jossa puhuin lähes päähänpinttymästäni ihohuokosten puhdistamiseen. Olen käyttänyt näitä lappuja jo siis vuosikausia. Ne ovat mielestäni parhaimmat mitä ainakin Suomesta saa, myös hinta-laatusuhteeltaan.

Toinen kestosuosikkini kylpyhuoneessa, matkoilla ja treenikassissa, on Nivean täyteläinen Creme -perusvoide. Se on myös ollut muuttumaton jo vuosien ajan, voisipa puhua jo klassikosta. Sitä voi sipaista kuiviin jalkapohjiin, huuliin tai käyttää käsivoiteena. Ja se on sopivan pieni kokonsa puolesta matkalle mukaan.

Lisäksi Nivean deodorantit, jotka eivät jätä jälkiä vaaleisiin eivätkä tummiin vaatteisiin, ovat olleet hintansa väärti. Ja minulle ne ovat riittävät "hikoilun estoon". En tykkää, että deodorantti on vahvatuoksuinen, koska tykkään käyttää myös hajuvettä, joten en halua sekoittaa kahta tuoksua. Siksi tämä Nivean deo-roll-on juuri sopiva käyttööni. Se on tarpeeksi huomaamaton.
JA tadadadaa, minä olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan Nivean Q10 -sarjan Firming body lotionia* (ylhäällä kuvassa)! Aloitin käyttämään tätä voidetta koska se lupaa hidastaa ikääntymisen merkkejä sekä kiinteyttää, ja minä kyllä uskon tähän. Rasvaan koko kroppani jokaisen suihkun jälkeen, ja tätä Q10 -voidetta käytän erityisesti reisiin, pakaroihin ja vatsaan (tuloksia tai ei, minulle itselleni tulee parempi olo, kun ajattelen, että se kiinteyttää kroppaani, ja silottaa orastavaa selluliittia...).

Nivean suihkusaippuat ovat myös olleet osa kylppärin vakkarikalustettani. Ne ovat hyväntuoksuisia, sopivan hellävaraisia ja edullisia. Laitoinkin yhden Nivean uutuus-suihkuvoiteen jo menneeseen synttäriarvontaan, siitä on tullut lempparini lyhyen ajan sisällä, kuvassakin näkyvä Indulgent Moisture Creme Oil pearls*. Tämä tuote ei kuivata ja kuorii hellästi ihoa. Tykkään!

Sain Nivealta myös uutuustuotteita testattavakseni. Erityisen kiinnostunut olin Urban skin protect -tuotesarjasta. 1 minuutin Urban Detox mask -kasvonaamio* on pelastanut minut nyt muutaman kerran ”ihokriisistä”. Naamio on helppo levittää, sitä ei oikeasti tarvitse pitää kasvoilla kuin minuutin (tosin minä olen unohtanut sen muutaman kerran useammaksi minuutiksi…), se tuntuu kivan viileältä iholla, ja kasvot ovat kyllä sileämmän tuntoiset naamion pesun jälkeen. Puhdistuksen voi viimeistellä Nivean Micellar 3 in 1 -kasvovedellä*. Tähän sarjaan kuuluu myös +48 h Moisture Boost -päivävoide*, jossa on spf 20 sekä +48h Moisture Boost -yövoide*. Odotan innolla löytyykö näistä kummastakaan nyt korvaajaa omalle Nu Skinin suosikkikasvovoiteelleni, mutta erityisesti päivävoiteen UV-suoja houkuttelee, koska muuttomme Espanjan aurinkoon lähestyy...
Tulevaa muuttoa etelään ajatellen Nivean uusi rusketusta edistävä aurinkosuojasuihke Protect and Bronze* odottaa kaapissa sitä, että vajaan kuukauden päästä lähdemme Espanjan aurinkoon… Toivottavasti se suojaa, mutta ruskettaa myös ;).
Ovatko Nivean tuotteet sinulle tuttuja?
Seuraavaan kertaan,
* -merkityt tuotteet olen saanut testiin Nivealta, kiitos.

Kommentit