rauhaa ja rakkautta jouluun


Ihanaa Joulunaikaa!

Minulla jää näin jouluisin somen selaaminen, blogien lukeminen ja tietokoneen sekä puhelimen käyttö hyvin vähäiselle. Jotenkin on sellainen raukea, läsnäoleva ja rauhallinen fiilis, johon bloggaaminenkaan ei oikein mahdu. Joulusta saisi kyllä kirjoitettua vaikka mitä, mutta tänä vuonna ei ole kiinnostanut tehdä lahjaideointipostauksia tai muutakaan erikoista joulupostausta. Olen kyllä mielenkiinnolla lukenut jo monien viikkojen ajan blogeista ihania joulufiilistelypostauksia.
Me tulimme perjantaina Aleksin ja koirien kanssa pohjanmaalle, lapsuuden kotiini. Meillä on taas perinteinen joulu ruokineen (sekä perinteiset että vegaaniset versiot on huomioitu, kiitos kätevän äitini), lahjojen jako, lautapelien pelaaminen, löhöily, ystävien ja sukulaisten tapaaminen. Joulu on meillä rentoutumisen ja yhdessäolon aikaa. Tästä pääset muuten vuoden takaiseen joulupostaukseeni, jos et ole sitä jo lukenut. Siellä on muun muassa vegaanisen rieskan ohje! Niitä tulee tänäkin vuonna syötyä.

Oikein rentouttavaa ja rauhallista aikaa sinulle, olitpa vapaalla, Suomessa, ulkomailla, töissä ja vaikket joulusta niin välittäisikään.
xoxo
P.S. Täällä pohjoisessa on ihanan valkoista, ja lunta on oikein riittävästi. En malta odottaa, että pääsen kameran kanssa taltioimaan tuota valkeaa maisemaa. Ainakin haaveilen tästä asiasta, katsotaan jaksanko todellisuudessa raahata kameraa mukaani tuonne hankeen...

Kommentit