juhlalook, part 2


Moi!

Vaikka juhlalook part 1 olikin mekko, ja myönsin tykkääväni välillä pynttäytyä, ja erityisesti tykkään mekoista, enemmän kuin esimerkiksi puolihameista, ovat housut niin arkipukeutumisessani sekä juhlissa minulle usein sitä ominta "minua". Olen siis myös juhlapukeutumisessa melko käytännöllinen, ja erityisesti kun miettii tätä Suomen säätä... Liian lyhyt hame päällä ei voi talvella, esimerkiksi uutena vuotena, kekkuloida pihalla, ainakaan pitkään. Joten käytännöllistä onkin siis laittaa juhliin siistit housut ja kiva toppi! Siistit housut ovat minulla yleensä mustat farkut, tai hieman juhlavampaa materiaalia olevat kivat housut tai housupuku.

Tämän asun housut ovat taipuneet renton arkilookiin, mutta oikean yläosan kanssa näillä voi mennä vähän juhlallisempiinkin tilaisuuksiin (niin ja tietysti kenkä-valinta vaikuttaa, mitä korkeampi korko, sen parempi ja juhlalook on valmis).

Tämä kukkatoppi on myös sopiva niin talven kuin kesänkin juhliin. Erityisesti tämä sopii näin talveen, koska toinen hiha ainakin löytyy ja topin pohjasävy on musta. Koruilla voi viimeistellä lookin ja ehkäpä laitan uutena vuotena ripsiin ja iholleni Paperselfin paperiripset ja siirtotatuointikuvion (jotka esittelin juhlalook part 1 -postauksessa). Tällaista asua suunnittelin vuoden viimeiselle päivälle, mitä mieltä olette?
Tämä taitaa ollakin vuoden viimeinen postaus, ensi vuosi onkin muutosten vuosi monen asian suhteen ja minulla onkin jo mielessä monta postausideaa liittyen muuttoomme Espanjaan. Niistä kuulette sitten ensi vuoden puolelle!


Kaikkea kivaa sulle toivoen,
Nähdään somessa: FB @annaoonblogi ja IG @annataimi
Photos by Aleksi, edited by me
Top: Bik Bok / Trousers: Cubus / Shoes: Asos / Neclace: Glitter / Earrings: Gift from Aleksi / Bracelet: From my grandma

Kommentit