arvonta on päättynyt, yllätyspaketin paljastus

Heippa ja kivaa uutta viikkoa!

Pyöräytin reilu viikko sitten blogin synttäriarvonnan käyntiin tässä postauksessa ja voittaja on nyt selvillä. Arvonnan suoritin Random.orgin kautta, jotta kilpailu olisi mahdollisimman tasapuolinen.
Voittaja on:
Elli V
Onnea Elli! Kiitos kaikille osallistujille kommenteista. <3

Nyt on siis aika myös paljastaa mitä yllätyspalkinto sisältää. Lupasin laittaa pakettiin suosikkituotteitani.


Eli paketissa on:

-  Clipperin Green Chai Teepaketti (24 pss). Tämä on lemppariteeni ja se tuoksuu taivaallisille. Ihana iltojen piristys näin talvella.

- Goodion kookosraakasuklaata. Tämä on lempparisuklaani Goodiolta. Olen tehnyt suklaamoussea tästä suklaasta, jonka ohjeen esittelin tässä postauksessa. Sopii muuten hyvin tämän Chai teen kanssa 😉.


- LV:n kosteusemulsio. Hyvä perustuote vartalon kostetukseen, toimii niin kesät sekä talvet.

- LV:n jalkavoide. Tämä voide pehmentää kuivat talvitassut ja toimii tarvittaessa vaikka käsivoiteenakin. Molemmat LV:n tuotteet sopivat herkkäihoisellekin.

- 2x Dependin minikynsilakkoja. Sävyt 451 ja 040. Tämä Nude/hiekka sävy toimii käsissä kesät sekä talvet, jos en tiedä mitä sävyä laittaisin kynsiini niin se on yleensä tämä. Sopii asuun kuin asuun. Ja tämä punainen on ihana vaikkapa näin pikkujoulukauteen. Mielestäni punaisen sävy ei ole liian oranssi, mutta ei myöskään liian verenpunainen. Kaksi kerrosta per kynsi ja lakka kestää kovemmankin menon.

- Lumene Valo -sarjan Arctic Berry Coctail, Brightening Hydra-oil. Ihana kasvoöljy/seerumi, joka on oivallinen näin talvi-iholle, levitä esimerkiksi iltaisin kasvovoiteen alle. Tämä saa ihon ihanasti hehkumaan!

- Diego Dalla Palman huulilakka (Geisha Matt Liquid Lipstick). Olen ihastunut näihin huulilakkoihin. Ne ovat kestäviä, helppo levittää ja ne eivät suttaannu. Sävy on numero 04. Tämä on sopiva esimerkiksi dramaattiseen juhlameikkiin.

- Osiksen matkakokoinen muotoiluvaahto. Meillä Osiksen hiustuotteet ovat kovassa käytössä, koska Aleksikin on pitkäkutrinen, joten hiustuotteet eivät ole pelkästään omassa käytössäni. Aleksi käyttää erityisesti Osiksen hiuslakkaa ja minä tykkään tästä saman merkin muotovaahdosta. Levitän sitä yleensä kosteisiin hiuksiin ja sitten kuivaan ne föönillä pää alaspäin. Lopputulos on kuin pieni tyvikohotus hiuksille!

- Himalajan suolasaippua. Tämä tuote on ollut vuosia jo kylpyhuoneeni kestosuosikki. Säilytän omaani muovirasiassa suihkussa. Välillä teen suolahoidon kasvoilleni ja koko vartalolle. Suosittelen kuitenkin pyyhkimään suolaa kivestä ensin käsille ja sitten levittämään vasta kasvoille tai vartalolle. Jos hierot suoraan saippuaa kasvoille se saattaa kovuutensa takia raapia ihoa ikävästi. Hierottuasi suolan iholle, anna sen vaikuttaa hetki (on normaalia tuntea pientä kihelmöintiä) ja sitten peset suolan pois. Iho hehkuu tämän hoidon jälkeen, ja tuntuu, että veri kiertää paremmin. Suolasaippua sisältää luonnon mineraaleja ja desinfioivia suoloja. Se yleensä sopii jopa herkkäihoisille ja atoopikoillekin.

- Nivea Caring Shower Cream (Indulgent moisture creme oil pearls). Tämä on ihanan tuoksuinen suihkusaippua, joka tuo vähän ylellisyyttä suihkuhetkiin. Pienet öljyhelmet kuorivat ihoa hellästi suihkussa, eivätkä kuivata ihoa talvellakaan.

- Maybeautun Pore Mask (1 kpl). Olen esitellyt Maybeautyn tuotteita tässä postauksessa ja halusin antaa nyt paketin mukana yhdet testikappaleet suosikkituotteitani. Tämä Poremask on hyvä mustapäiden hoidossa. Levitä se puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa noin puoli tuntia. Pese naamio pois ja viimeistele puhdistus vielä kasvovedellä ja voiteella (ja vaikkapa tuolla Lumenen kasvoöljyllä).

- Maybeautyn Face Mask (1 kpl). Tässä toinen täsmätuote mustapäiden poistoon. Tämä kannattaa levittää kasvoille (tai T-alueelle) lämpimän suihkun jälkeen. Anna vaikuttaa noin 30 min (kunnes se on kuivunut), sitten naamion pitäisi irrota ihan ”repäisemällä” ja ihossa olevat epäpuhtaudet jäävät naamioon. Viimeistele kasvovedellä ja voiteella.

Sellainen yllätyspaketti tällä kertaa!

Kiitos kaikille teille sinne ruudun toiselle puolelle osallistumisesta. Luulen, että seuraava arvonta tulee olemaan täällä blogissa ja Instagramissani, laitahan sometilini siis myös seurantaasi, niin kuulet ensimmäisenä blogin uutiset.

Kivaa viikkoa,


Kommentit