ystäväkirja

Heippa sulle siellä ruudun toiselle puolelle!

Kopioin idean tähän juttuun Sinin postauksesta  (linkki Sinin blogiin). Aiheena on siis ystäväkirja.
Muistatteko lapsena ne kirjat, joihin kirjoitettiin lempiruuat, -ammatit jne.? Tässä on siis sama idea (hieman erilaisilla kysymyksillä) ja samalla uudet (sekä vanhat) lukijat saavat minusta vähän lisätietoa.

Olen toteuttanut jo aiemmin Poikaystävä vastaa ja Äiti vastaa -postaukset, käy lukemassa nekin muistin virkistykseksi <3.


Ystäväkirja

Nimeni on… Anna Oikarinen

Jotkut tosin kutsuvat minua… Anneli, Annalainen, Anitska, Annu, Oikku, Oikkis, härkä, Justiina, Oikaritska, Ymmi (nämä lempinimet ovat aika harvinaisuuksia, mun nimi on niin lyhyt, että mitään vakkarilempinimeä ei ole jäänyt elämään).

Oon syntynyt… Raahen sairaalassa 3.5.1985.

Pienenä olin varma, että minusta tulee… Rokkitähti tai jokin eläintenhoitoon tai -pelastamiseen liittyvä ammatti. Sitten vähän myöhemmin halusin toimittajaksi tai kirjailijaksi.

Kolme parasta piirrettä minussa on… Innostuneisuus, sosiaalisuus ja tunteellisuus/herkkyys

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Muutta Espanjaan, opiskella sosiaalialaa, toivottavasti oppia espanjan kieltä ja päättää mistä aiheesta teen opinnäytetyöni. Lisäksi haluan kehittää tätä blogia.

Suosikkikaupunkini on… Mä rakastin Australiassa pientä surffikaupunkia Byron Bayta! Sinne haluan vielä joskus palata uudestaan... Ja tykkään kyllä kesäisin Helsingistä <3

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Tää biisi on jo vanha, mutta edelleen tanssisalilla alkulämpässä, kun tää biisi tulee, niin oon ihan liekeissä. Eli Burak Yeter feat. Danelle: Tuesday. :)
Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Käydään nykyisin aika harvoin ulkona syömässä... MUTTA Helsingissä ANNANkadulla oleva Om Nam, siellä on vaihtelava menu, mutta oikeastaan kaikki annokset ja lounaat mitä olen siellä syönyt ovat olleet superhyviä <3.

Suosikkijuomani on… Kahvi ja vesi.

Suosikkisarjani just nyt on… Pakko myöntää. Oon katsonut Netflixistä Riverdalea… Silloin ku oon ehtinyt.

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Ehdottomasti Nu Skinin Moisture Restore voide (käytössä aamuin illoin), Maybeautyn Pore Mask ja Diego Dalla Palman huulilakka. Oho tulikin kolme :D

Suosikkisovellus puhelimessani on… Varmaan Whatsapp, Instagram ja VSCO.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Voi että. Oon sellainen kassialma! Luulisi, että seitsemän kuukauden reppureissaaminen olisi opettanut minua pakkaamaan vain tarvittavan ja pärjäämään vähällä, mutta muistaakseni tuon reissun jälkeen muistin ”fiksun pakkaamisen” ehkä kolme kuukautta, joten nykyään taas raahaan yhden yön reissullekin laittomasti tavaraa… Kasvojen pesuvälieet ja voide ovat must, vaihtosukat ja -alusvaatteet ja sitten epämääräinen määrä vaatteita, joita EHKÄ tarvitsee. Ja yleensä mulla on aina läppäri mukana ja jokin hyvä kirja (tai koulukirja).

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Noniin, toivottavasti ketään ei ala ällöttää, mutta tutkin ihohuokosiani ja saatan puristella mustapäitä. Hehee. Minulla on ollut jo vuosia kieroutunut suhde ihohuokosiin, inhoan tukkeutuneita ihohuokosia. Olen elämäni aikana testaillut jos minkälaista poppaskonstia mustapäiden taltuttamiseen. Kestosuosikkini on kuitenkin Nivea Refining-sripes ja komadorauta! Maybeautyn Face Mask ja Pore Mask ovat kuitenkin myös tehneet vaikutuksen tähän puuhaan... Sellaista "salaista" teen siis yksin kotona. Yllättikö? Saatan myös kuunnella musaa aika kovalla ja tanssia sen tahtiin (peilin edessä)!

Viimeisin sisustusostoksesi? Varmaankin sisustusjuliste Habitare -messuilta…

Viimeisin whatsappviesti? Tai ananasta? Keskustelu liittyi tyttöjen pikkujoulutapaamiseen tarjoiluun…

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Mun pitäis sanoa, että säästöön laittaminen (oon todella huono säästämään), mutta kyllä toi viiskymppiä ois paras käyttää johonkin hemmotteluun, kasvohoitoon tai hierontaan.

Bravuurini keittiössä? Varmaankin siemennäkkäri. Ohjeen löydät tästä postauksesta.

Perjantai-illan herkuttelua varten ostan kaupasta? Hyviä hedelmiä, joita voi pilkkoa napostelukokoon, pähkinöitä ja manteleita sekä irtokarkkeja ja mielellään lakritsia! Ja pahettani eli limsaa. Coca-Cola Zeroa. Yum!

Kivaa viikonloppua,

AnnaWearing:
Coat: from second hand store / Jeans: H&M / Knit: From a friend / Shoes: Mango

Kommentit