voiko halpa olla hyvä

*Yhteistyössä LV Suomi, osa tuotteista saatu blogin kautta

Hei!

En tykkää sanasta halpa, käytän mieluummin sanaa edullinen. Voiko siis edullinen tuote olla hyvä? Mielestäni voi ja toki edullinen sana merkitsee toisille eri summaa kuin toisille. Mielestäni jos kasvovoide maksaa esimerkiksi viisi euroa niin se on TODELLA halpa (edullinen, kröhöm).

Ja toinen asia. Blogimainostus. Se on asia mitä olen pyöritellyt mielessäni oikeastaan koko ”bloggaajaurani ajan”. Tiedän itse tarkat säännöt kuinka mainostaminen blogeissa toimii ja kuinka ne pitää niihin merkitä, jotta lukijallekin on selvää, milloin kyseessä on maksettu mainos tai niin sanottu ”oravannahkamainos”. Itselleni on aina ollut aika iso kynnys lähteä mainostamaan juttuja, mutta toisaalta joidenkin tuotteiden kohdalla (esimerkiksi sellaisten jotka ovat minulle tuttuja), ajatus ns. mainostamisesta on helppoa. Tai siis käyttökokemuksesta kertominen. Haluan olla rehellinen blogissani, olenhan tässä omalla nimelläni ja kasvoillani, joten en edes uskaltaisi ottaa riskiä ja kertoa tuotteesta, jota en tunne omakseni.

Joskus mainostaminen blogeissa onkin melkoinen veteen piirretty viiva, koska olen itse esitellyt täällä esimerkiksi tuotteita, joita olen ihan omalla rahallani ostanut ja tykännyt tuotteista ja kertonut käyttökokemuksista, ja sitten taas olen myös esitellyt tuotteita, joita olen saanut testattavaksi blogin kautta, ja näin ollen kertonut niistä sekä niiden käyttökokemuksesta. Eli tavallaan mainostusta molemmat, mutta toisessa tuote on saatu, vaikka kerronkin rehellisen mielipiteeni. Toki ilmoitan aina, jos jokin tuote on saatu blogin kautta, ja tekstissä on kaupallinen yhteistyö -merkintä. Luin vasta muuten Kolmistaan blogista hyvän postauksen tästä blogimainonnasta, tästä pääset siihen postaukseen, jos kiinnostuit asiasta.

Siitäpä päästään tämän päivän aiheeseen. Tässä tapauksessa olen ihan omin pikku kätösin ostanut ja käyttänyt jo useita näistä tuotteista useamman vuoden ajan, ja sitä kautta nyt sain hieman lisää testailtavaa tästä LV:n tuoteperheestä. Minulla ei ole minkäänlaista sopimusta, että minun pitäisi näistä tuotteista jotain kirjoittaa, mutta haluan tehdä sen, koska tykkään tuotesarjasta.

Mennäänpä siis tähän LV eli suomalaisiinn LumiValko -tuotteisiin, joista osa on minulle tuttuja jo vuosien takaa. Ensimmäisen kerran ostin LV:n herkän ihon puhdistusgeelin joskus kauan aikaa sitten, kun olin jollain viikonloppureissulla (Suomessa) ja olin unohtanuut kasvoputsarin kotiin. Niinpä sitten lähimarketista valikoin hätäpäissäni tyyliin edullisimman vaihtoehdon ”viikonloppu-puteliksi”. Huomasin kuitenkin tätä kasvogeeliä käyttäessäni, että se on oikeasti hyvä ja sopiva herkälle iholleni. Niinpä LV: puhdistusgeeli syrjäytti silloisen kalliin, toisen tuotemerkin kasvoputsarin. En ole vaihtanut nyt useampaan vuoteen (muutamia hairahduksi on ollut) tätä puhdistusgeeliä, jolla puhdistan meikit iltaisin! Se on edullinen, sopiva iholleni, puhdistaa kasvot, eikä kiristä ihoa ja lisäksi LV:n tuotteet on valmistettu yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Miksi siis vaihtaisin tämän, kun sillä on kaikki edut puolellaan?


Olen kirjoittanut menneenä vuonna useammankin postauksen ihonhoidosta, olen tutustunut uusiin tuotteisiin, joista osa on jäänyt pysyväksi osaksi hoitorutiinejani (Nuskinin kasvovoide, kasvonaamio, Maybeaytyn Facemask…). LV:n tuoteperheessä on toinenkin tuote, jota käytämme meidän huushollisssa säännöllisesti (minä ja Aleksi molemmat) nimittäin LV:n perusvoide. Se sopii koko vartalolle, käsille ja jaloille. Se on erityisen sopiva talvi-iholle paksuutensa takia. Niin kuin kuvistakin huomaatte, että sitä on käytetty ahkerasti.

Sain kuitenkin LV:ltä testattavaksi muitakin heidän ihonhoidon tuotteitaan. Uusi kaverini kylpyhuoneessa on LV:n kasvoseerumi*. Sillä on samat hyvät ominaisuudet (edukas, hajuton, väritön, lisäaineeton…), joten se sopii herkällekin iholle. Seerumi lupaa jopa tasoittaa pieniä juonteita, mutta nyt kahden viikon käytön jälkeen en ole kyllä vielä sellaista huomannut… Mutta se tuntuu hyvältä ihollani, kasvovoiteen alla ja se riittää minulle.

Oletko sinä tutustunut jo muutaman vuoden takaiseen hittituotteeseen, eli misellinveteen? Minulla on ollut eri tuotemerkkien misellikasvovesiä käytössäni ja nyt LV:n uutuustuote eli kosteuttava Misellivesi 3 in 1 *. Tuote on emulsiopohjainen, ihanan pehmeä ja putsaa kasvoni iltaisin ja aamuisin. Uskon kyllä miselliveden puhdistavaan voimaan ja tämä LV:n herkän ihon tuote tuntuu kyllä jo parin viikon jälkeen omalta.


Olen suosinut viime aikoina erilaisia puhdistusnaamioita ja -maskeja. Mutta nyt testissä on pitkästä aikaa myös kuoriva tuote. Nimittäin LV:n herkän ihon kuorintavoide*. Se tuntuu tarpeeksi hellävaraiselta kasvojeni iholle jopa näin talvisaikaankin. Hyvä juttu siis!

Sain testiin myös muitakin LV:n tuotteita, mutta kaikkia en ole vielä ehtinyt testailla. Aleksi omi itselleen käsivoiteen* ja 24h kasvovoiteen*. Testasin molempia kasvovoiteita, SPF 15 päivävoidetta* ja 24h kasvovoidetta* muutaman kerran ja rehellisesti sanottuna molemmat olivat ehkä liian ohuita iholleni, joten oli hyvä, että 24h voide löysi tiensä Aleksin iltarutiineihin. LV:n yövoide* tuntui kuitenkin ihollani jo hieman paremmalta (verrattuna päivävoiteisiin), siinä oli riittävästi kosteutusta. Mutta yleisesti ottaen LV:n kasvovoiteet ovat ehkä liian ohuita herkälle ja vaativalle iholleni.


Minusta oli kivaa, että LV:n edustaja oli käynyt lukemassa blogiani ja lähetti siksi minulle myös heidän uudesta tuotesarjastaan aurinkosuojatuotteita*! UVA+UVB löytyvät suojakertoimilla 20, 30 ja 50. Näihin tämän hetken Suomen säihin olisi ehkä hieman liioittelua käyttää auringonsuojatuotteita, mutta testailin SPF 20 suojasuihketta ja se ainakin tuntui kivan kevyeltä iholla. Nämä pääsevät sitten ensi vuonna tehokäyttöön, kun muutamme Espanjaan.

Ja mainostusta tai ei, laitanpa tähän kuitenkin linkin LV:n nettisivuille, jos kiinnostuit tuotteista, itselläni nämä toimivat hyvinä perustuotteina, eivätkä köyhdytä opiskelijalompakkoa.
Voiko sun mielestä halpa tuote olla hyvä? Mitä mieltä olet blogeissa mainostamisesta?
Terkuin,


Kommentit