Talvi yllätti, jälleenAhh. Lunta tupaan. Kenen kotipaikkakunnalle on tullut jo joulu, eiku siis lunta?
Mulle tuli tämä talvi kyllä yllätyksenä. Siis hei oikeesti. ”Talvi tuli yllätyksenä suomalaisille”. Kyllä se vaan tuli. Ja suoraan sanottuna iski pieni ahdistus, tai oikeastaan todellisuus siitä kuinka pitkällä tämä vuosikin taas on… Muuttomme Espanjaan lähenee ja tuntuu ettei mitään käytännön asioita ole vielä oikein hoidossa.

Mutta sitten, tästä ahdistuksesta huolimatta, onneksi raahauduin urheilemaan Pole4fitiin ja tanssitunnin aikana lumisade olikin lakannut. Score! Kun kävelin tanssisalilta kotiin, minuun iskikin ihana rauhallisuuden ja onnellisuuden tunne.
Ja ehkä jokin haikeus, ehkä mulle tuli mieleen pohjoinen ja lapsuudenkoti. Ikävä sinne.
Oli oikeastaan aika siistiä kun lumi narisi jalkojen alla, oli paljon valoisampaa lumen ansiosta ja puut ja pensaat olivat ihanasti kuurassa. Aikamoisen hyvä fiilis!
Helsinki on siis lumen peitossa, liikenne on sekaisin, mutta mulla on hymy korvissa! Tämän postauksen kuvat on muuten otettu aikalailla tasan viikko sitten! Melkoinen muutos muutamassa päivässä, kun vertaa näitä tämän hetkiseen ilmaan vilkaisemalla ikkunasta ulos. Nyt ei tulisi mieleenkään lähteä ulos nahkatakissa…

Ihanaa viikonloppua sulle,

Anna

Nähdään somessa: Instagram @annataimi ja Facebook @annaoonblogiWearing:
Jacket: Second Hand / Hat: From a friend / Long Blouse: From a friend / Skirt: Cubus / Shoes: H&M Divided

Kommentit