Päivän tyyli ja arvonta

Hei!
Kivaa lokakuuta!

Nyt on aika pyöräyttää lokakuun kunniaksi pystyyn taas arvonta! I love Me 2017 -hyvinvointimessut  (linkki Messukeskuksen sivuille) järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.10.2017. Luvassa on hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvää messuohjelmaa koko viikonlopun. Itse osallistun messuille näillä näkymin kaikkina päivinä. Erityisesti minua kiinnostavat lifestyle -alue, tervellinen ruoka ja trendit.

Arvon yhdelle voittajalle KAKSI lippua I Love Me -messuille, voit siis lähteä messuilemaan kaverin kanssa. Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn yhtenä messupäivänä. Ilmoitan voitosta onnekkaalle henkilökohtaisesti ja lähetän liput hänelle sähköpostilla.
Arvontaan voit osallistua täällä blogin puolella tai Instagramissani @annataimi. Jos osallistut sekä blogissa että instagramissa, tuplaat mahdollisuutesi voittoon. Kannattaa siis osallistua molemmissa!

Osallistumisohjeet tulevat tässä:

Kommentoi tähän postaukseen alle kommenttiboksiin kenet ottaisin mukaan I Love Me -messuille, jos voittaisit liput? Kommentointiohjeet löytyvän tästä linkistä (jos se ei ole vielä sinulle tuttu) ja muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi (sähköpostiosoite näkyy vain minulle).
Instagramin puolella laita Instatilini seurantaasi ja tägää kuvan alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä I love me -messuille.

Aikaa osallistumiselle on keskiviikkoon  11.10. klo.18.00 asti. Arvon voittajan noin kello 20.00!
Onnea arvontaan, kuullaan somen puolella!
IG: @annataimi
FB: @annaoonblogi

Anna

Wearing:
Jacket: Second Hand / Shirt: H&M / Jeans: Calvin Klein Jeans / Boots: H&M Divided
*Yhteistyössä: I Love Me

Kommentit