Hääjuttuja: Love Me Do ja syksyinen asu


Hellouu!
Kivaa perjantaita sulle. Tänään on jännittävä päivä, koska mulla on harjoitukset ja sovitukset huomista, eli lauantain, catwalkia varten. Osallistun mallina Love Me Do -häämessuille nyt viikonloppuna Kaapelitehtaalla.

Olen käynyt tällä viikolla sovituksessa ja oon kyllä superinnoissani mahdollisuudesta päästä pukemaan upeita asuja (häämekkoja ja muutakin!) päälle ja näkemään tapahtuman kulissien taakse. Ajatelkaa, pääsen pukeutumaan häämekkoihin, ilman, että edes olen naimisissa, kuinka jännää. Muistat ehkä postaukseni, jossa kerroin, että en ole koskaan oikein osannut haaveilla häistä (pääset siihen postaukseen tästä), mutta pakko myöntää, että sisäinen turhamaisuuteni on kyllä innoissaan tästä mahdollisuudesta päästä ”prinsessaksi” lavalle, kiva päivä varmasti tulee 😊.
Jos häämessut kiinnostavat, niin tule ihmeessä paikalle huomenna 7.10 Helsingin Kaapelitehtaalle. Tutustu Love Me Do (linkki)-tapahtumaan tarkemmin tuolta nettisivuilta, niin näet mistä on kysymys.

Mulla on siis jännä viikonloppu tulossa, päivitän varmasti tilanteita erityisesti Instagramini (instastorya) puolella, joten jos et jo seuraa @annataimi , niin laitahan seurantaasi. Nähdään somen puolella!

JA vielä, jos et ole osallistunut arvontaan, jossa voi voittaa lippuja I Love Me -messuille 20.-22.10. niin käyhän osallistumassa, osallistumisohjeet tässä mun vanhassa blogipostauksessa.
Onko siellä lukijoissa tulevia morsiamia? Suuntaako joku muukin häämessuille huomenna?
Nämä on mun ihkaensimmäiset häämessut ever!
Ihanaa viikonloppua just sulle,

Anna

P.S. Mitä tykkäätte mun syksyisestä lookista ja kuvista? Kerrospukeutuminen on aika jees. Kuvat otti tosiaan huikea Jesse Steele, joka oli työmatkalla Jenkeistä Suomessa ja pyysi mua mukaan kuvauksiin. Tästä linkistä pääset Jessen portfolioon.

Photos: Jesse Steele Photography

Wearing:
Pullover: Cubus / Poncho: Glitter / Scarf: Bik Bok / Jeans: Calvin Klein Jeans / Beanie: Lindex

Kommentit