Arvonta I Love Me -messuille on päättynytHeippa hei!

Käynnistin reilu viikko sitten blogissa Instagramin puolella arvonnan, jossa yksi voittaja voittaa kaksi päivälippua I Love Me -messuille. Arvonta on nyt päättynyt ja onnelliselle voittajalle olen ilmoittanut henkilökohtaisesti voitosta. Random.org arpoi voittajan blogin ja instan puolella osallistuneista ja voittaja on (rumpujen pärinääää):
                                                    KIRA H.

Onnea! Kiitos kaikille osallistujille, olitte ihanan aktiivisia ja osallistujamäärä ylitti odotukseni <3.
Olen saanut paljon kommentteja ja viestejä eilisestä henkilökohtaisesta blogipostauksestani, joka käsitteli mielenterveyttä. Jos et ole vielä lukenut sitä, niin klikkailehan itsesi edelliseen postaukseen, jotta tiedät mistä on kysymys. Olen otettu miten ihania ihmiset ovat olleet ja hyvä tietää, että tällaisille postauksille on tarvetta. En ole yksin ajatusteni kanssa. Kiitos kuuluu teille lukijat, ystävät, kaverit, läheiset ja kanssaeläjät! Muistetaan olla kilttejä toisillemme ja itsellemme, olemme sen ansainneet!

Tähän liittyen onkin ihana puolentoista viikon päästä lähteä I Love Me -messuille, jossa on varmasti vinkkejä hyvinvointiin sekä fyysiselle että myös sille henkiselle puolelle. Ne ovat molemmat yhtä tärkeitä, olemmehan kaikki kokonaisuuksia. Itse olen messuilla ainakin perjantaina ja lauantaina.
Tutkiskelin I love me -messujen tarjontaa (nämä ovat siis ensimmäiset kyseiset messut minulle). Bloggaajakollegani Maria Glow olikin koonnut hyvät vinkit messukävijälle tässä postauksessa (linkki Marian blogiin) postauksessa, kannattaa käydä kurkkaamassa kauneusbloggaajan vinkit messuille.
Itseäni kiinnostaa messuilla erityisesti Natural Goods Companyn luonnonkosmetiikka ja ihonhoitovinkit, lisäksi haluan mehu- ja smoothieaddiktina ehdottomasti vierailla Mehuisa by Wilfa workshopilla! Ruohonjuuren piste on ehdottomasti myös listallani ja odotan I Love Fashion -muotinäytöstä, joita on useampia jokaisena päivänä.

Toivon, että ehtisin myös osallistua Mindfulness harjoitustunnille ja -luennolle. Villiinnyin myös kun luin, että Katin Kosmetik -osastolla on ilmaiseksi Mad4eye kulmien täytevärien testaamista! Saas nähdä kuinka pitkä jono tähän testiin on, kulmat ovat minulle se juttu ja oletkin ehkä lukenut tästä postauksesta (linkki vanhempaan postaukseeni) kulmakarvojen kasvatusoperaatiostani... Olisi hienoa päästä testailemaan kulmien kestoväriä uudella tekniikalla, jossa ihoa ei kuitenkaan rikota… Katsotaan 😊.

Muutenkin messut ovat täynnä hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa mielenkiintoisista luennoista, demoista ja näytöksista aina kosmetiikkaan, meikkeihin ja hiuksiin. Ja muistinko mainita, että Pete Parkkonen on lauantaina messuille. Well hello vaan, jospa Pete jättäisi paidan kotiin…
Messuohjelmaa pääset selailemaan tästä (linkki Messukeskuksen sivuille).
Kivat messut varmasti tulee, jos näet minut siellä, niin tule toki vetäisemään hihasta.

Ihanaa loppuiltaa,

AnnaKuvien oikeudet omistaa Messukeskus: I Love Me 2016

Kommentit