Habitare 2017Tässäpä tulee Habitare-postaus, joka piti julkaista jo muutama päivä sitten. Mutta olen tapani mukaan myöhässä. Viime viikonloppu on vaan ollut niin intensiivinen, ihana, mutta kiireinen. Äiti oli kyläilemässä täällä Helsingissä, tavattiin sukulaisia ja ystäviä. Joten blogi auttamatta jäi vähän taka-alalle.

Minä kävin kuitenkin hakemassa sisustusinspiraatiota Habitare-messuilta viime torstaina (Habitare oli avoinna 13.-17.9.). Sisustusinspiksen lisäksi syynä oli myös ihanan ystäväni Lassin ja hänen muotoilijakollegansa Henrin piste, jossa nämä tulevat taiteen maisterit esittelivät uusimpia tuotoksiaan. Ihan huikeaa työtä pojat! Käykää katsomassa Instagramissa @alestalojudin. Poikien tyyli on mielestäni minimalistinen ja skandinaavinen. Pisteellä oli muun muassa tuoleja, hyllyjä, astioita, lamppuja, siis kaikkea tyylikkääseen kotiin sopivaa. Painakaa mieleen nimet Lassi Alestalo (linkki kotisivuille) ja Henri Judin (linkki kotisivuille), näistä tyypeistä kuullaan vielä!
Muuten Habitarelta jäi mieleen skandinaavinen ja minimalistinen muotoilu, mutta lisäksi ihastelin ihania värejä ja maalipintoja. Messuilta löytyi varmasti tyyliä joka makuun. Erityisesti mieleeni jäi myös suomalainen Miiko -merkki, joka etsii inspraationsa suomalaisesta luonnosta. Mukaani tarttuikin yksi sisustusjuliste juuri heiltä. Ja lisäksi Elina Ulvion pyöreät peilit ja skandinaavinen muotokieli hänen tuotteissaan ihastutti. Kyllä Suomesta löytyy lahjakkaita muotoilijoita, suunnittelijoita ja taiteilijoita. Points!

Ja kai se on tämä syksy, kun tuntuu, että sitä pesää eli kotia pitäisi rakentaa. Blogit ovat tulvillaan sisustusaiheisia postauksia ja toinen toistaan siistimpiä koteja.

Me tosiaan muutimme uuteen asuntoon pari viikkoa sitten. Uusi kotimme on mielestäni ihan superkiva, vaikka onkin aikaisempaa asuntoa pienempi, mutta tässä nykyisessä ei ole hukkaneliöitä. Ehkä kun saan tavarat oikeasti paikoilleen, niin otan asunnosta kuvia, katsotaan. Tykkään nykyisen asuntomme modernista vaaleudesta ja avarasta tilasta. Tässä neliöt on käytetty todella järkevästi. Vaikka pidänkin vaaleasta ja pelkistetystä sisustuksesta, niin huomasin, että Habitarella mun silmiini osui upeita turkooseja ja syvän sinivihreitä tehosteseiniä ja kultaisia yksityiskohtia...

Seuraavaan kertaan,
Anna

Kommentit