Äiti vastaa

Moikka!

Blogeissa on kiertänyt mielenkiintoisia postauksia, jossa bloggaajat ovat kysyneet esimerkiksi poikaystäviä vastaamaan postaukseen ( Boyfriend Tag ) tai äidit ovat vastanneet ( Mom Tag ) bloggaajaan liittyviin kysymyksiin. Päätin kopioida tämän äiti vastaa, mom tagin, nyt omaan postaukseeni Äitienpäivän kunniaksi.

Mun oma äiti vietti meillä juuri viikonlopun, joten tämä postaus osuu sopivaan saumaan. Meillä oli superkiva viikonloppu, naurettiin, itkettiin ja laulettiin, käytiin teatterissa, sukulaisilla ja ulkona syömässä. Oikein ihana laatuaika-viikonloppu siis oman äidin kanssa! Kiitos postausinspiraatiosta myös Sinille.
Tässäpä Aila-äitini sensuroimattomat vastaukset!

Millainen Anna oli lapsena?
Anna oli vaan ihana. Peruskiltti, mutta Annassa oli särmää ja välillä kiukkukohtauksia. Mutta ystävällinen ja empaattinen. Hyvin eläinrakas, ja hän halusi pelastaa kaikki eläimet.

Mitä mieltä olet Annan bloggaamisesta?
Tykkään lukea Annan blogia. Hän on aina tykännyt kirjoittaa, äidinkieli oli hänen lempiaineensa koulussa. Minusta bloggaaminen on ihan mielenkiintoista.

Jokin hauska juttu mitä Anna teki pienenä?
Noh. Annasta nyt ois vaikka mitä juttuja, mutta tästä Annan ”eläinhulluudesta”: Anna harrasti ratsastusta pienenä, mutta lähistöllämme ei juurikaan ollut talleja, vaikka maalla asuttiin. Naapuri-kylän ravimies kävi välillä kuitenkin meidänkin talon ohi menevällä tiellä ajamassa hevosia. Hevonen oli kakkinut läjän keskelle tietä ja Anna oli käynyt keräämässä hepan papanat pussiin ja kantoi pussia mukanaan, koska hänen mielestä jopa hevosen kakka tuoksui hyvällä (allekirjoittaneen kommentti: tässä ikää taisi olla 5 tai 6 vuotta? Ei siis tapahtunut kuitenkaan viime vuonna…).
Toinen tarina mikä tulee mieleen on se, että Anna oli todella hyvä piirtämään jo pienenä. Alle kouluikäisenä muistan, että ihmeteltiin kuinka hyvin hän piirtää ja epäilin, että hän piirtää kuvia paperin läpi. Kerran menin ”salaa” seuraamaan tyttöä huoneeseen, kun hän piirsi, ja huomasin, että Anna piirtää vain mallista. Hänellä on tosiaan kynä pysynyt käsissä niin piirtämisen ja kirjoituksen suhteen pienestä pitäen. Anna on aina ollut taiteellinen.
Oletko oppinut jotain vinkkejä Annalta?
Ainakin tukan tupeeraamisen.

Jos nimeäisit Annan uudestaan, mikä nimi se olisi?
Annastiina.

Kun olette ulkona syömässä, mitä Anna tilaa?
Vegeruokaa. Ja nuorempanakin yleensä aina jokin salaatti.

Miten muistutatte toisianne?
Meillä on samantyyppinen ääni. Ollaan molemmat sosiaalisia ja impulsiivisia. Ehkä ollaan vähän myös käskyttäjiä. Ollaan myös molemmat tunteellisia ja herkkiä.

Missä haluaisit nähdä Anna 10 vuoden kuluttua?
Haluaisin nähdä Annan tekevän työtä lasten ja nuorten parissa, ehkä psykoterapeuttina ja käyttämässä luovia menetelmiä sosiaalityössä. Ja haluaisin nähdä, että Anna olisi onnellinen ja naimisissa Aleksin kanssa ja ehkä lapsi tai kaksi olisi kiva…

Milloin olet ollut kaikkein ylpein Annasta?
Oon monessa tilanteessa ollut Annasta kyllä ylpeä… Mutta olin kyllä tyytyväinen kun Anna lähti opiskelemaan samaa alaa kuin minä. Ja oon ollut tosi iloinen, kun oon nähnyt, että Anna on löytänyt oman jutun.
Mikä on virhe minkä Anna on mielestäsi tehnyt?
Mitä tuohon voisi edes sanoa? Virheistä oppii ja sellaista elämä on. Anna on aina ollut vähän sellainen, että kantapään kautta täytyy kaikki oppia.

Millainen Anna oli/on koulussa?
Anna oli melko tunnollinen. Peruskoulussa ei tainnut juurikaan stressata, mutta ei joutunut vaikeuksiinkaan. Nykyisin hän taitaa stressata koulusta vähän enemmän…

Muuttaisitko jotain, jos voisit kasvattaa Annan uudestaan?
No ehkä itse olisin Annan lapsuudessa voinut ottaa elämän vähän rennommin, olin ehkä joskus ylisuojeleva.

Millainen mies on täydellinen Annalle?
Aleksi. Annalle pitää olla joku joka vähän laittaa ”kampoihin” ja ei ole liian myötäilevä. Miehellä täytyy siis olla luonnetta.

Sellaista tähän päivään mussukat! Olisiko teillä kiinnostusta lukea, jos toteutan joskus myös Boyfriend Tag -postauksen?

Sydämiä.

Anna
Instagram: @annataimi

Kommentit